Samsung Galaxy Quantum 2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Quantum 2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-13 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Uzun bir süredir hakkında yapılan sızıntılarla adından söz ettiren Galaxy Quantum 2 modeli, Güney Kore merkezli Samsung tarafından resmi olarak tanıtıldı. İlk Quantum modelinde olduğu gibi kriptografi özelliklerine sahip olan serinin bu yeni telefonu, iç donanımı ile farkını herkese gösteriyor. 

Samsung Galaxy Quantum 2 özellikleri belli oldu

2.5 mm karede dünyanın en küçük kuantum rastgele sayı üreteci bulunan ve ID Quantique adlı bir şirket tarafından üretilen çiple hazırlanan Galaxy Quantum 2, bu çip ile güvenlik gerektiren bazı hizmetlerin daha güvenli bir şekilde kullanılmasına imkan sağlıyor. 

Samsung Galaxy A82'nin ilk görüntüleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A82'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı

Kuantum kriptografi özelliği sayesinde belirli bir cihazın kendisine fiziki bir erişim olmadan ele geçirilmesinin oldukça zor bir durum olduğunu dile getiriyor. SK Telecom, Shinhan Bank ve Standart Chartered Bank Korea gibi yerel bankaların sunmuş olduğu uyumluluk bu özellikle ön plana çıkıyor. Söz konusu bu cep telefonun teknik detaylarına değinmek gerekirse ilk olarak Snapdragon 855 Plus işlemcisi çıkıyor. Güçlü bir işlemci üzerine kurulan bu cihazda 6,7 inç 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip OLED ekran yer alıyor. 64 Megapiksel ana kamera özelliğine sahip olan bu telefonun diğer teknik detayları ve fiyatı da şu an için açıklanmadı. 

Samsung Galaxy Quantum 2, 23 Nisan'da şu an için sadece Güney Kore'de kullanıcıların beğenisine sunulacak. Söz konusu bu cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinen bir durum değildir. 

 


Samsung, iPhone'ları Android'e dönüştüren uygulamasını yayınladıSamsung, iPhone'ları Android'e dönüştüren uygulamasını yayınladı
Samsung kamera için ortaklık değişimine gidebilirSamsung kamera için ortaklık değişimine gidebilir
Samsung Galaxy S21 FE'nin tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy S21 FE'nin tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ