Samsung Galaxy P30 Modeli S10'dan Önce Geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy P30 Modeli S10'dan Önce Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-25 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un ekrana parmak izi entegre özelliği bulunan ilk akıllı telefonunun Galaxy S10 serisi olması bekleniyordu. Ancak ortaya çıkan yeni detaylara göre bu özelliğe sahip ilk Samsung modeli S10 olmayacak. Şirketin Galaxy S10 serisinden önce Galaxy P30 ile beraber bu özelliği desteklemesi bekleniyor. 2019 yılının ilk aylarında Galaxy S serisi modellerinin 10.nesil modeli olacak olan Galaxy S10 serisinin tanıtımını göreceğiz. Şirketin 10.serisine özel oldukça yenilikçi teknolojileri modelinde barındırması bekleniyor. Telefon piyasası için de beklentilerin bir hayli yüksek olduğunu söyleyelim. Birçok kişi son teknolojilerin Galaxy S10 modelinde kullanıcılara sunulacağı düşüncesine sahip durumda. Bu noktada üçlü kamera ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı gibi detaylar başlıca geliyor.

Galaxy S10 Öncesi, Galaxy P30

Şirketten sürpriz bir hamle ile üçlü kamera sistemini 2018 model Galaxy A7 modelinde gördük. Bu yeniliği 2018’de görmemiz ile beraber Galaxy S10 ile beklenen bu ilkin erkenden gerçekleştiğini görmüş olduk. Samsung’un Galaxy A7 ile bazı deneyimler kazanacağı ve Galaxy S10 serisi ile bu deneyimleri dahada iyi seviyeye çıkartacağı bekleniyor. Fakat SamMobile verilerine göre Galaxy S10, üçlü kamera ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcı sisteme sahip bir ilk model olmayacak. 11 Ekim tarihinde Samsung’un gerçekleştireceği bir etkinlik ile beraber yeni Galaxy P30 ve P30+ adlı modellerin gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Bu iki model ise ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip ilk Samsung cihazlar olması bekleniyor. Ancak şirketin bu yeni teknolojilerini neden Samsung’un en güçlü modeli olması beklenen Galaxy S10 için saklamadığı henüz bilinmiyor. Diğer yandan ise bu teknolojiler üzerinde deneyim kazanma düşünceleri yer alıyor. Bakalım Galaxy S10 hangi ilk özellikleri ile kullanıcılarını şaşırtacak göreceğiz.





PAYLAŞ