Samsung, Galaxy Note10’u ‘Da Vinci’ Kod Adıyla Geliştirmeye Başladı - Haberler - indir.com

Samsung, Galaxy Note10’u ‘Da Vinci’ Kod Adıyla Geliştirmeye Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 12:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore asıllı teknoloji devi Samsung, Galaxy Note 9 modelini yeni piyasaya sürmesine rağmen, gelecek senelerin planlarını da yapmaya başladı. Samsung, Galaxy Note 10 modelini "Da Vinci" kod adıyla geliştirmeye başladı. Bu kodlama ismiyle yeni S Pen geliştirmelerinin geleceğini tahmin ediyoruz.

Neden Da Vinci?

Bluetooth bağlantısıyla dikkat çeken S Pen kalemine sahip olan Galaxy Note 9, son dönemde ortaya çıkan amiral gemileri arasında oldukça popüler durumda. Yeni kalemiyle geniş telefon ekranını kontrol ediyor, basınç duyarlı çizim yapmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca bu S Pen bir nevi uzaktan kumanda görevi görerek, sunumlarınızı kolaylaştırıyor. Günümüzde dolar kurunun artmasıyla  birlikte Samsung'un Galaxy Note 9'a 1500 Türk lirası zam yaptığını biliyoruz. Güney Kore asıllı firma telefonlarının yeni çıkmış olmasına rağmen bir sonraki senelerin planlarını yapmaya başladı. Ağustos 2019'da tanıtılması beklenen Galaxy Note 10, Da Vinci kod adıyla geliştiriliyor. Ünlü Rönesans Dönemi ressamlarından olan Leanardo Da Vinci'ye selam gönderen Samsung, daha duyarlı bir S Pen kalemi görebileceğimiz konusunda ipucu veriyor.

Katlanabilir telefon pazarının öncüsü Samsung olacakKatlanabilir telefon pazarının öncüsü Samsung olacak

Tüm zamanların en tanınan sanatçılarından birinin ismini kullanmak gerçekten de cesaret ister. Da Vinci yaşadığı dönemde sadece bir ressam olarak tanınmıyordu. Ressamlığın haricinde, mucit, anatomisyen, müzisyen ve bilim insanıydı. Bu nedenle Samsung'tan büyük beklentiler içerisinde olduğumuzu söyleyebiliriz. Özellikle seneye kadar hangi teknolojik donanımlar ve yazılımlar çıkar bilemiyoruz. Fakat bu sene içerisinde birçok yeniliğe tanık olmuştuk. Samsung'un da bu Da Vinci isminin hakkını vermesi gerekir. Yeni çıkacak olan Galaxy Note 10'dan çok şey beklediğimizi ve yeni teknolojiler barındırmasını umuyoruz. Tabi bunlardan önce Samsung'a dair daha büyük bir beklentimiz var, o da Samsung'un 2019 tarihinde tanıtacağı katlanabilir akıllı telefonu. Gerçekten tasarımı ve donanımlarını merak ettiğimiz bu akıllı telefonun katlanabilir olması gerçekten merak uyandıran bir konu. Samsung'un yeni yılda bomba gibi geleceğinin haberleri bunlar. Daha gelişmiş bir S Pen, katlanabilir akıllı telefon ve birçok yeni ürünle gelecek olan Samsung, kullanıcılarını gün geçtikçe daha çok heyecanlandırıyor. Gelişmeleri takip edeceğiz ve sizlerle paylaşacağız.


Vodafone'dan Samsung Galaxy Note 9 için Vodafone'dan Samsung Galaxy Note 9 için "Eskisini getir yenisini götür" kampanyası
Samsung'un katlanabilir telefonu ile ilgili detaylar ortaya çıktı!Samsung'un katlanabilir telefonu ile ilgili detaylar ortaya çıktı!
Samsung, parmak izi okumayı ekrana taşıyorSamsung, parmak izi okumayı ekrana taşıyor

PAYLAŞ