Samsung Galaxy Note 9'un 'En İyi Android Telefon' olmasının 5 nedeni - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 9'un 'En İyi Android Telefon' olmasının 5 nedeni

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-13 11:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Samsung tarafından tanıtıldıktan sonra en iyi Android telefon unvanını alan Galaxy Note 9’in bu unvana borçlu olduğu 5 özelliği.

Samsung’u Galaxy Note serisi, Android cihazlar arasında her zaman zirveyi zorlayan modellerle dikkat çekerken tanıtımı yapılan son cihaz Galaxy Note 9 oldu. Bu cihazın güçlü donanımı ve yeni özellikleri iki günden beri teknoloji dünyanın en çok konuştuğu konuların arasında yer alıyor. Özel sıvı soğutmalı sistemi dahi haber olan Galaxy Note 9, şu anda “En İyi Android Telefon” olarak görülüyor. Peki Galaxy Note 9 bu unvanı neye borçlu? İşte cihazın öne çıkan 5 özelliği

iPhone X mi yoksa Galaxy Note 9 mu? İşte beklenen karşılaştırmaiPhone X mi yoksa Galaxy Note 9 mu? İşte beklenen karşılaştırma

Galaxy Note 9, Türkiye'de ön siparişe açıldı!

1- Bluetooth destekli S-Pen

Galaxy Note 9 ile birlikte S Pen’de de yapılan iyileştirmeler telefonun kalemini çok daha yetenekli hale getirmiş durumda. Bluetooth desteği sayesinde kullanım alanı daha çok genişleyen S Pen böylece bağımsızlığını da büyük ölçüde kazanmış. Yapılan resmi açıklamalara göre 30 metreye kadar kullanım alanı sunan S Pen, Galaxy Note 9 ile birlikte farklı işlemler yapılmasına da imkan sağlıyor. S Pen ile fotoğraf çekmek, şarkılar arası geçiş, 10 yıllık kullanım ömrüne sahip süper kapasitörü ile S Pen cihazı bir üst seviyeye çıkarmış durumda.

2- 512GB Dahili Depolama

Depolama alanı özellikle iPhone gibi cihazlarda ciddi bir sorun olurken Samsung, depolama konusunda oldukça cömert. 512GB gibi yüksek bir kapasite ile dahili depolama imkanı sunan telefon üstelik microSD kart desteği de sunuyor. Böylece telefonun kapasitesi 1 TB’a kadar çıkarılabiliyor.  

3- DeX

Samsung’un tüm markalara bariz bir üstünlük kurmasının en önemli nedenlerinden birisi de DeX sistemi. Daha önceden pahalı bir platform alınması gerekirken Galaxy Note 9 ile birlikte bu durum da değişti. Artık USB Type-C’den HDMI’a dönüştürücü kablo ile Galaxy Note 9 masaüstü bilgisayar olabiliyor.

4- Lens ‘Kirli’ Uyarısı

Telefonun kamera bölümünde de yapay zeka desteği sayesinde çok daha iyi çekimler yapmak mümkün. Üstelik kamara lensinin kirlendiğini dahi kullanıcılara söylüyor. Böylece kamera bakımından fotoğraf çekimine kadar her işlem çok daha kolay.

5- Su-Karbon Soğutma Sistemi

Her ne kadar bir oyun telefonu olarak görülmese de kullanıcıların yine büyük bir bölümü Galaxy Note 9 ile oyun keyfi yaşayacak. Telefonda yaşanacak ısınmaların önlenmesi adına Samsung’un yeni denediği su-karbon soğutma sistemi, telefonu ayrıcalıklı kılıyor. Sadece ısınma önlemi olarak değil, performansın artmasında da bu sistemin önemi oldukça fazla.

Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8 karşı karşıya!


Galaxy Note 9 parçalandı! İşte merak edilen soğutma sistemiGalaxy Note 9 parçalandı! İşte merak edilen soğutma sistemi
Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8 karşı karşıya!Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8 karşı karşıya!

PAYLAŞ