Samsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie Yayında - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 16:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un amiral gemisi serisi olan Galaxy Note 9 modelleri için 4 Ocak ile beraber Android Pie güncellemesi dağıtılmaya başlanmıştı. Bölgeler halinde dağıtım genişleyemeye devam ederken şimdi ise Türkiye kullanıcılarına Galaxy Note 9 için Android Pie güncellemesi erişmeye başladı. N960FXXU2CRLT yazılım sürümü ile dağıtılmaya başlanan güncelleme 1590 MB’lık bir boyut ile geliyor. Android Pie kazanan Galaxy Note 9 modellerine birçok yeni özellikte eklenmiş oluyor.

Galaxy Note 9 Android Pie Güncellemesi Sunuldu

Meizu Note 9’un teknik detayları netleştiMeizu Note 9’un teknik detayları netleşti

Yeni güncelleme ile beraber Android Pie işletim sistemiyle çalışan yeni One UI arayüzü kullanıcılara sunulmuş oluyor. Bu yeni arayüz ile beraber Galaxy Note 9 modeli yepyeni bir görünüme sahip olurken kullanıcılara daha üst seviye bir akıllı telefon deneyimi sağlanmış oluyor. Bu yeni arayüzün ayrıca Samsung ve Google tarafından ortak bir şekilde geliştirilmiş olduğunu hatırlatalım. Yeni One UI arayüzü ile beraber görünüm daha sade bir hal alarak cihazın tek elle kullanımı daha da basitleştirilmiş durumda. Ayrıca Samsung’un 2019 ile beraber sunacağı katlanabilir akıllı telefon modeli de yine One UI arayüzüne destekli bir şekilde gelecek.

Güncel Galaxy Note 9 Satış Rakamları

Android Pie ile beraber kazandırılan yeni One UI arayüzünde bir de gece modu özelliği bulunuyor. Arayüz genel olarak yuvarlak köşeli hatlara sahip olurken simge ve genel fontların hepsi baştan aşağı yenileniyor. Ayrıca artık telefonun renk seçeneğine göre tema telefonun rengine sahip olarak geliyor. Mavi bir Note 9 modelinde cihazın da arayüzü koyu mavi tonda bulunacak. Bildirimler tarafında yapılan yenilikte ise mesajlar artık bildirim panelinden detaylı bir şekilde yanıtlanabilecek. Artık küçük resimler de bildirim panelinde görülecek yeniliklerden birisi olacak. Klavye tarafında ise yeni Unicode 11.o emojileri kullanıcılara sunulmuş durumda.


Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!
Galaxy Note 9'a güncelleme ne zaman gelecekGalaxy Note 9'a güncelleme ne zaman gelecek

PAYLAŞ