Samsung Galaxy Note 9 hafızasıyla konuşulacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 9 hafızasıyla konuşulacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-28 22:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Samsung, geçtiğimiz aylarda teknoloji dünyasına S9 serisini sokmuştu ve S9'dan sonra Galaxy ile bu yıla devam edeceği biliniyordu. Samsung Galaxy S9, bazı problemlerin dışında teknoloji dünyasında ses getirmeyi başardı. Fakat yeni çıkacak olan Samsung Galaxy Note 9 ile daha iddialı bir çıkış yapılacağı tahmin ediliyor. Gqlaxy Note 9, Exynos 9810 işlemcili versiyonla Geekbench testinde görüldü. Bu görülme cihaza dair yeni detayların ortaya çıkmasını da sağladı. Elde edilen bilgilere bakılırsa, Galaxy Note 9 çok iyi bir hafızaya sahip olacak.

Merakla detaylarının paylaşılması beklenen yeni Samsung Galaxy Note 9, hafıza kısmında 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama sunan bir seçeneğe sahip olacak. Samsung, bu güne kadar 256 GB depolama seçeneğinin daha üstüne çıkmamıştı. Galaxy Note 9 ile bu duvarları yıkmaya hazırlanıyor. Çıkan bir diğer söylenti, depolamanın micro SD üzerinde daha da arttırılabileceği yönünde. Kaynaklara göre, Galaxy Note 9 Temmuz ayında tanıtılacak.

Samsung Galaxy Note 9 teknik özellikleri

Ekran: Galaxy Note ekran kısmında 6,4 inç boyutunda 2960×1440 piksel Super AMOLED bir ekrana sahip.

İşlemci: Note 9 gücünü Exynos 9810 ya da Snapdragon 845'den alacak. Bu konu hakkında henüz net bir bilgi elde edilemedi.

Depolama: Depolama seçenekleri arasında 6 GB RAM ve 256 GB seçeneğinin olması bekleniyor.

Kamera: Cihazın arka kısmında çift lensli bir kamera olacağı ve 12 mp değere sahip olacağı tahmin ediliyor. Ön tarafta ise 8 megapiksel çözünürlükte F1.7 diyaframa ve 1/3.6 inç sensörlü bir kamera bulunacak.

Pil Gücü: Pil kısmında da iyi olması beklenen Galaxy Note 9'un bilinen pil gücü 3.850 mAh.





PAYLAŞ