Samsung Galaxy Note 9 Gece Modu Güncellemesini Aldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 9 Gece Modu Güncellemesini Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 20:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Samsung bugün itibariyle Note 9 kullanıcılarının yüzünü gülümsetecek yeni bir güncellemeyi resmi olarak yayınladıklarını duyurdu. 

Samsung akıllı telefon serileri arasında en iyi cihazlarından olan Galaxy Note 9’un Android Pie güncellemesi geldiğinden beri çok daha gelişmiş olduğunu biliyoruz. Orta segment telefonlar arasında kullanıcısına sunmuş olduğu olanaklarla üst düzey bir cihaz olan Galaxy Note özel kamera özelliğiyle de dikkat çekiyor. Samsung’un piyasanın en iyi olarak öne çıkarmak istediği Galaxy Note 9, “Night Mode ( Gece Modu)” güncellemesi alarak bugün itibariyle kullanıcılara yayılmaya başladı. 

Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!

Galaxy Note 9'a güncelleme ne zaman gelecek

Üstün kamera özelliğiyle tüm dikkatleri kendine çekmeyi başaran Samsung Note 9, değişken diyaframıyla kullanıcılara yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekebilme imkanın yanı sıra, çekmiş olduğu 4K videolarla da DSLR kameraları aratmıyordu. Hatta öyle ki, birçok kullanıcı telefonun sunmuş olduğu imkanlardan yararlanarak yaptıkları başarılı çekimlerden içerik bile üretmeye başlamışlardı. 

Samsung Note 9’lar İçin Gelişmiş Güncelleme  

Samsung kullanıcılarının yaşadıklarını kamera deneyimini en üst seviyeye çıkarabilmek adına birkaç ay önce yeni bir güncelleme için kolları sıvadı. Gece çekimlerini çok daha başarılı hale getirecek olan güncelleme 18 Haziran 2019 tarihinde resmi olarak yayımlandı. Samsung’un yeni güncellemesi aynı zamanda güvenlik düzeltme eklerini de kapsıyor. 

Galaxy Note 9 Ayrık Ekran Özelliği Nasıl Açılır?

Güvenlik iyileştirmeleri için Bixby QR kod dahil olmak üzere, kamera deneyimini de maksimuma çıkaracak olan güncelleme, geçen hafta Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus için getirilen güncellemeyle benzer özelliklere sahip. Ancak gece modu özelliği Samsung Note 9 cihazlara SamMobile aracılığıyla daha gelişmiş bir şekilde sunuluyor. Şuan da Almanya’daki kullanıcılar 704 MB büyüklüğündeki güncellemeyi almaya başladı. Samsung’un Note 9 için yeni yayınladığı güncellemenin önümüzdeki hafta küresel çapta yayılması planlanıyor.  

Ancak Samsung Snapdragon modellerinin Exynos sürümüne nazaran güncellemelerin daha geç geldiğinin de altını çizmekte fayda var. Bunun yanı sıra Samsung Note 9’lar için gelen güncelleme gece modunun yanı sıra kamera için farklı özelliklerde barındırıyor. Note 9 kullanıcılarının yeni güncellemeyi bu hafta içerisinde alması gerek. Bildirim alamayan kullanıcıların ise Ayarlar bölümünden “Sistem Güncelleme” panelini kontrol etmeleri gerekmekte. 


Samsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie YayındaSamsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie Yayında
Galaxy Note 9 Nisan ayı güncellemesi yayınlandıGalaxy Note 9 Nisan ayı güncellemesi yayınlandı

PAYLAŞ