Samsung Galaxy Note 9 en iyi video izlenebilen cihazlar arasında - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 9 en iyi video izlenebilen cihazlar arasında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 13:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Tanıtımı dün gerçekleştirilen Samsung Galaxy Note 9, en iyi Youtube videosu izlenebilen cihazlar arasında yerini aldı.

 Teknoloji dünyasının bir süredir merakla beklediği cihazlar arasında yer alan Samsung Galaxy Note 9, dün itibariyle görücüye çıktı. Cihazın tanıtımı dün Türkiye saati ile 18.00’de gerçekleşti. Beklentilerin yüksek olduğu Galaxy Note 9’un, bu beklentileri karşıladığını söylemek mümkün. Cihaz tanıtılmadan önce hakkında çıkan bazı sızıntı bilgiler de doğru çıktı. Soğutma sistemi ile kullanıcılarına daha iyi performans sunmayı amaçlayan Galaxy Note 9, en iyiler listelerinde de yerini almaya şimdiden başladı. Galaxy Note 9, en iyi Youtube videosu izlenebilen cihazlar arasına girdi.

Samsung Galaxy Note 9, YouTube Signature Devices listesine girdi

Youtube, üreticilere daha iyi hizmet sunabilmek adına projesinin bir parçası olan YouTube Signature Devices’ı duyurmuştu. YouTube Signature Devices listesinde, OnePlus, LG, Xiaomi, Google, Samsung ve HTC gibi markalar, en iyi deneyimi sunan markalar olarak yer alıyorlardı. İsmi geçen markalarla birlikte 18 markanın yer aldığı listeye şimdi de Galaxy Note 9 girdi.

Listeye girebilmek adına, cihazların taşıması gereken 6 özellik bulunuyor. Bu özellikler; 360° video özelliği, yüksek kare hızı, yeni nesil video kodeklerinin bulunması, HDR desteği, 4K kod çözme ve güvenilir DRM performansı. Google aynı zamanda ekipleri tarafından yapılan testleri de göz önünde bulunduruyor. Listede Youtube tarafından onaylanan 18 telefonun altısı Samsung’a ait. Bunların beşi Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note ‘di ve artık aralarına Galaxy Note 9 da eklendi.





PAYLAŞ