Samsung Galaxy Note 9 Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası 2 ile tanıtıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 9 Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası 2 ile tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 16:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’u, polisiye bir oyun olan Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası 2 ile tanıttı.

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 için dün New York’ta Türkiye’de canlı olarak yayınlanan bir lansman gerçekleştirdi. Cihazın tanıtımı, Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası 2 ile gerçekleştirildi. Selin Atasoy tarafından yazılan bir polisiye oyun olan Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası 2, Okan Bayülgen tarafından yönetildi. Sedef İybar, konuk oyuncu olarak yer aldı ve olayın içerisine seyirciler de dahil edildi.

S Pen’in uzaktan kontrol özelliği test edildi

Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası 2 ile tanıtılan Galaxy Note 9, üstün özellikleri ile dikkat çekti. S Pen ilk kez uzaktan kontrol özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Bununla beraber, Galaxy Note 9 kamerası, Samsung tarafından bugüne kadar geliştirilen en iyi kamera olarak göze çarpıyor. Samsung Galaxy Note 9, 4000 mAh pil gücüne sahip bataryası, kullanıcılarına gün boyu kullanım avantajı sunuyor. Bununla birlikte depolama alanı ile dilediğiniz her şeyi telefonunuzda saklamanıza imkan tanıyor.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DH Kim, yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’a dair şu ifadeleri kullandı, Galaxy Note9, akıllı telefonlarından yüksek beklentileri olan kullanıcılarının istediği ve ihtiyaç duyduğu üst düzey performans ve karşılamak üzere tasarlandı. Biliyoruz ki Note’u tercih edenler, çalışırken ve eğlenirken en fazlasını almak için tüm özellikleri bir arada istiyor. Galaxy Note9 da bu kullanıcılarımızın yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek süper güçlü telefon.”





PAYLAŞ