Samsung Galaxy Note 8'in Öne Çıkan Beş Özelliği - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 8'in Öne Çıkan Beş Özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-28 14:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 tanıtıldı. Bu cihaz birçok yeniliğinde habercisi oldu. Galaxy Note 8'e özgün olan ve Samsung tarafından üzerinde odaklanılmış olan beş farklı özellikten sizlere bahsedeceğiz. Videolu olarak yapılan açıklamalarda özelliklere dair tutorial videolarını izleyebilirsiniz.

S Pen Yetenekleri

Cihazın sağ alt köşesinde konumlandırılmış olan S Pen cihazı ile kullanıcıların yaratıcılıkları ortaya çıkıyor. Hafif dokunuşları dahi algılama teknolojisine sahip bu kalem ile fotoğraflara tek dokunuşla düzenlemeler yapabilir ve not alma alışkanlığı kazanabilirsiniz.

Çift Kamera

Note 8 her anlamda olduğu gibi kamera noktasında da öne çıkıyor. 12 megapiksellik çift kamera ile gelen modelin bir lensi telefoto diğer lensi ise geniş açı özelliğine sahip durumda. Görüntü sabitleme özelliğininde yer aldığı kamera ile 2 kat optik yakınlaştırma yapılabiliyor.

Büyük Ekran Deneyimi

Tam 6.3 inç ekran büyüklüğüne sahip bu cihaz 2960 x 1440 piksel çözünürlüğüne sahip durumda. Kavisli Super AMOLED ekrana sahip olan bu cihazda HDR Premium adlı bir ekran teknolojiside yer alıyor. Bu özellik ile kullanıcılar daha zengin ve canlı renklere sahip olabiliyor.

 Tasarım

Yeni Galaxy Note 8 serisi 162.5 x 74.8 x 8.6 mm tasarım detayları ile dikkat çekerken 195 gram ağırlığa sahip. Arka yüzeyde çift kamera sisteminin yanı sıra cihazın üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Masaüstü Deneyimi

Samsung'un yeni Dex ürünü ile Note 8 cihazınızı bir masaüstü deneyimine dönüştürebilirsiniz. Bu teknoloji ile kullanıcılar bilgisayar taşıma derdine son verecek diyebiliriz. Ayrıca Dex ile beraber telefonunuzu şarj edebileceksiniz.





PAYLAŞ