Samsung Galaxy Note 8 Şarj Sorunu ve Çözümü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 8 Şarj Sorunu ve Çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-02 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Geçtiğimiz günlerde Güney Koreli telefon üreticisi Samsung'un Galaxy Note 8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için bir batarya sorunu meydana çıkmıştı. Şimdi ise bu şarj sorununun çözümüne yönelik yapabileceklerinize bakacağız. Bildiğiniz üzere Galaxy Note 8 cihazının şarjını tamamen tüketirseniz, cihaz kapandıktan sonra tekrar şarj olmuyor ve dolayısıyla açılmıyor. Samsung bu sorunlu cihazları yenileme işlemine girişmişti ancak kullanıcılardan gelen geri bildirimler bitmedi ve sorunun devam ettiği ortaya çıktı. Sorunun ise donanımsal değil yazılımsal bir problem olduğu ortaya çıktı.

Çözüm yollarında ilk öncelikle, Galaxy Note 8 cihazınızda bu şarj problemini yaşıyorsanız, şuan telefonunuz %0 seviyesinde ve tamamen kapalı olması gerekmektedir. Bu noktada cihazı 1 gün boyunca düşük voltaj sağlayan bir şarjda bırakmanız gerekmektedir. 1 gün boyunca şarj olan cihazın problemi ortadan kalkacaktır. Ancak bu sorun yine çözülmediyse yine cihazı şarja bağlayın ve belli aralıklar ile güç kaynağını çıkarıp geri takma yöntemini deneyin.

Yaklaşık 10 saatlik bir şarj sürecindeee 2'şer saat aralıklar ile şarjı tak-çıkar yöntemini uygularsanız bir çözüm üretmiş olmanız gerekecektir. Ancak hala bu sorun devam ediyor ise son olarak kablosuz şarj standı yöntemi ile cihazı şarj etmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca bu sorunu yaşamak istemiyorsanız ve Galaxy Note 8 kullanıcısıysanız, cihazın %20 şarj miktarının altına inmeden güç kaynağına bağlamayı özen gösterin diyebiliriz.





PAYLAŞ