Samsung Galaxy Note 8 Ekranın Dönmemesi Sorunu ve Çözümü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 8 Ekranın Dönmemesi Sorunu ve Çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-11 23:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Piyasaya giriş yapmış olan amiral gemisi cihazları her ne kadar güçlü özelliklere sahip olsalarda, zaman zaman bazı hatalar ve sorunlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Bizde sizlere bu içeriğimizde bu cihazlardan olan Galaxy Note 8'de bulunan ekranın dönmemesi sorununa yönelik yapabileceğiniz çözümlerden bahsedeceğiz. Piyasaya girişi ile beraber oldukça ses getiren bu güçlü telefon daha önceki nesillere göre şık bir tasarıma sahip durumda. Ancak cihaz ne kadar iyi olursa olsun, bazı zamanlar yazılımsal sorunlar ortaya çıkmaktadır. Gelin şimdi Galaxy Note 8 ekran dönmemesi sorununun çözümüne bakalım.

Galaxy Note 8 Ekranın Dönmemesi Sorun ve Çözümü

İlk olarak telefonunuz ile '*#0*#' tuşlamasını yapın ve akıllı telefonlarınızın sensörlerinin bir yenilenmesini sağlayın. Daha sonra ekran döndürme kısmının aktif olduğunu kontrol ettikten sonra akıllı telefonunuzdaki önemli dosyaları yedekleyerek cihazı fabrika ayarlarına döndürmek için hazır hale getirin.

  • Galaxy Note 8 cihazınızı kapatın.
  • Güç ve ses açma butonlarına basılı tutun ve ekranda Samsung logosunu görüncü tuşları bırakın.
  • Wipe Data / Factory Reset kısmını gelen ekranda göreceksiniz ve ses tuşları ile yönlendirme yaparak Bixby tuşu ile seçim işlemini gerçekleştirin.
  • Gelen ekranda Yes-Delete All User data bölümünü yine ses tuşları ile ilerleyerek seçimi gerçekleştirin.
  • Cihazınız fabrika ayarlarına dönmüş olacak ve telefonunuzu açtığınızda ekran dönmeme sorununun ortadan kalktığını göreceksiniz.




PAYLAŞ