Samsung Galaxy Note 8 Ekran Görüntüsü Alma İşlemi Farklı Mı? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 8 Ekran Görüntüsü Alma İşlemi Farklı Mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-06 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un geçtiğimiz hafta ile tanıtılan ve yakın bir zamanda piyasada satışta olacak olan Galaxy Note 8 modeli birçok yeni özellik ile beraber geliyor. Her akıllı telefon modeli farklı bir ekran görüntüsü alma kombinasyonuna sahipken Note 8'de bu noktada farklı bir işleve sahip durumda. İlk olarak Galaxy Note 8 modelinden biraz bahsedecek olursak, modelde 12 megapiksellik bir kamera yer alıyor ve gelişmiş bir S-Pen kalemi ile beraber yeni iris tarayıcısı ve hızlı kablosuz şarj özelliği gibi detaylar ile geliyor. 2017'nin son çeyrek diliminde piyasaya girecek olan bu yeni modelin iPhone 8 serisi ile beraber rekabet içerisine girmesi bekleniyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Galaxy Note 8 hakkındaki rehber yazılarımıza devam ediyor. Galaxy Note 8 ile en basit ekran görüntüsü alma işlemlerinden sizlere bahsedeceğiz.

Galaxy Note 8 Ekran Görüntüsü Alma

Samsung Galaxy Note 8 ile ekran görüntüsü almak için ses kısma tuşu ile Güç tuşlarına aynı anda 2-3 saniye kadar basılı tutunuz ve ekranda bir animasyon oluşacak ve ekran görüntüsünü almış olacaksınız.

Avuç İçi ile Ekran Görüntüsü Alma

İlk olarak Note 8 cihazınızdan Ayarlar > Gelişmiş Seçenekler bölümünü izleyerek avuç hareketi özelliğini aktif edin. Daha sonra ekran görüntüsü almak için elinizi ekranın üzerinden kaydırma hareketi yapın ve ekran görüntüsünün alındığını göreceksiniz. Bu işlem ile daha pratik ve hızlı bir şekilde ekran görüntüsü almanız mümkün olacaktır.





PAYLAŞ