Samsung Galaxy Note 20'nin tasarımı gün yüzüne çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 20'nin tasarımı gün yüzüne çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-22 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un yakın bir zamanda yeni nesil Galaxy Note 20 ailesini tanıtması bekleniyor. Şirketin bu yeni modeli için bir süredir sızıntılar gelmeye devam ederken, şimdi ise Pigtou’da yeni bazı görseller paylaşıldı. Bir akıllı telefon aksesuar mağazası olan Pigtou tarafından paylaşılan görsellerde, telefonun ön tarafında çok ufak bir kamera deliği yer alıyor. Bu ufak kamera tasarımı ile beraber neredeyse tam ekran bir deneyim sunacağı gözüküyor. Yapılan açıklamaya göre ise Pigtou, bu görüntüleri “xleaks7” adlı bir kullanıcıdan almış durumda. Bu kaynak ise henüz güvenilirliği bilinen bir kaynak değil. Bu sebeple görsellerinde doğruluk payı bilinmiyor. Ancak Samsung’un bu yeni nesil Galaxy Note 20 serisine yönelik iyi bir izlenim kazandırıyor diyebiliriz.

Samsung Galaxy Note 20 hakkında yeni detaylar

Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A21s özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A21s özellikleri ve fiyatı

Samsung’un yeni nesil Premium akıllı telefonlarından birisi olacak olan Galaxy Note serisinin en dikkat çeken noktası S Pen özelliği oluyor. Önceki cihazlarsa telefonun sağ tarafına yerleştirilen bu kalem, akıllı telefonunuzu her yerde bir not defteri veya çizim ekranı olarak kullanmanıza olanak sağlıyor. Samsung Galaxy Note 20 sızıntılarına göre S Pen’i önceki modellerden farklı olarak sol tarafa konumlandırılmış olacak görüyoruz. Tabii ki ortaya çıkan bu render görüntülerinin güvenilir bir kaynaktan olmadığı için henüz kesinlik kazanmadığını belirtelim. Öyle ki modelin çıkışı ile beraber kalemi yine sağ tarafta görme ihtimalimiz bulunuyor.

Render görsellerinin ne kadar doğru olduğunu önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde anlayacağız. Telefonun çıkış tarihi yaklaştıkça özellikle daha güvenli kaynaklarda daha iyi sızıntılar gerçekleşecektir. Yılın en güçlü ve en beklenen akıllı telefonlarından birisi olan Galaxy Note 20, Galaxy S20 Ultra benzeri bir kamera kurulumu ile gelmesi bekleniyor.  


Samsung Galaxy Note 20'nin Ultra modeli olmayacakSamsung Galaxy Note 20'nin Ultra modeli olmayacak
Samsung Galaxy Note 20 lansmanı için bir ilke imza atacakSamsung Galaxy Note 20 lansmanı için bir ilke imza atacak

PAYLAŞ