Samsung Galaxy Note 20 tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 20 tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-02 20:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Ağustos ayının yaklaşması ile birlikte, Samsung Galaxy Note 20 serisi için de sızıntı bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. Akıllı telefonun tasarımı ve renk seçenekleri hakkında bu zamana kadar birçok dedikodu ortaya atıldı. Ortaya çıkan son görseller ile birlikte Samsung Galaxy Note 20 tasarımı sızdırıldı. 

Bugün ortaya çıkan bir diğer sızıntı da Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra modellerinin kılıflarıydı. Kılıfı tasarımı ve sızdırılan görselleri ise birbirleri ile eşleşiyor.

Samsung Galaxy A21s Türkiye'de satışa çıktıSamsung Galaxy A21s Türkiye'de satışa çıktı

Samsung Galaxy Note 20 tasarımı ve kılıfı sızdırıldı

Galaxy Note 20 ailesi hakkında Samsung tarafından henüz resmi bir paylaşım yapılmamış olsa da bu zamana kadar birçok iddia ortaya atıldı. Bugün Samsung'un Rusya temsilciliği, bakır rengine sahip Galaxy Note 20’nin görsellerini yanlışlıkla yayımladı. Samsung’un son zamanlarda tercih etmediği bir renk olan bakır rengi, telefona premium bir görünüş kazandırmış.

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Galaxy Note 20'nin büyük ihtimalle bu tasarım ile gelmesi bekleniyor. Sızdırılan görsellerde, arka yüzeyde üçlü kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Yan yüzeyde ise ses açma ve kapama, ekran kilidi butonları yer alıyor. Bakır rengi ile dikkat çeken telefonun yanında S-Pen'de görüntülendi.

Note20 Ultra vs. Note20 pic.twitter.com/nQjR7M5Y1b — Ice universe (@UniverseIce) July 1, 2020

Galaxy Note 20 için bu tasarımı kuvvetlendiren bir diğer iddia da kılıf sızıntılarından geldi. Bugün sızdırılan geldi. Bugün sızdırılan Galaxy Note 20 kılıfı, tasarım ile uyuşuyor. Note 20 dışında Note 20 Ultra modelinin de kılıfı sızdırıldı. Note 20 modelinde çevreler yuvarlatılırken, Note 20 Ultra modeli diğer modele göre daha keskin hatlara sahip.

Samsung accidently posted the Note20 Ultra in Mystic Bronze on their Russian website. It looks great! pic.twitter.com/irRWVHLq5e — Max Weinbach (@MaxWinebach) July 1, 2020

Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra modellerinin bazı teknik özellikleri de sızdırılmıştı. Note 20'nin 6.42 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelmesi beklenirken, Note 20 Ultra modelinin 6.87 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması bekleniyor. Ekran tarafından gelen bir diğer detay da her iki cihazın da 120 Hz tazeleme hızına sahip olması bekleniyor. Note 20 modeli Snapdragon 865 modelinden güç alması beklenirken, Note 20 Plus modeli Snapdragon 865+ işlemcisinden güç alabilir.


Samsung Pay Card'ı resmi olarak tanıttıSamsung Pay Card'ı resmi olarak tanıttı

PAYLAŞ