Samsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgiler - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-25 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Ağustos ayı içerisinde tanıtmayı planladığı bir sonraki Note serisi ile ilgili çeşitli bilgiler ortaya çıktı. Söz konusu bu serinin Galaxy Note 20'nin Galaxy S20'den çok farklı olmayacağı bildiriliyor. Samsung Galaxy Note 20 serisinin tanıtımının yapılmasına daha aylar var fakat amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonun detayları ile ilgili sızıntılar internete düşmeye başladı. Mobil cihaz sektörünün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olarak kabul edilen Ice Universe adlı Twitter kullanıcısı tarafından, Galaxy Note 20'nin bazı karakteristik özellikleri dışında Galaxy S20'den çok farklı olmayacağı dile getirildi.

Konula ilgili olan bu iddia XDA-Developers internet sitesinin editörü Max Weinbach tarafından da doğrulanarak cihaz hakkında detaylı ve kesin bilgi elde etmeyi sağladı. Kendisi Galaxy Note 20 adlı akıllı cihazın, köşeli tasarım ve S Pen kalem dışında Galaxy S20 ile aynı özelliklere sahip olacağı aktarılan bilgiler arasındadır.

Samsung Galaxy Note 20 geliyorSamsung Galaxy Note 20 geliyor

Note 20'nin muhtemel özellikleri

Samsung tarafından üretilen ve tanıtılmasına aylar olan Galaxy Note 20 adlı akıllı cihaz hakkında çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Bununla beraber cihaz hakkında çeşitli sızıntıların yapıldığını da söylemekte yarar vardır. Elde edilen bilgiler doğrultusunda Galaxy Note 20 ve Note 20+ adlı akıllı cihazların 120 Hz tazeleme oranına sahip 6.4 - 6.9 inç Super AMOLED ekran, 5G özellikli Exynos 990 - Snapdragon 865 işlemci ve 16 GB'a kadar RAM ile geleceğini söylemekte fayda vardır. Bu akıllı cep telefonların aynı zamanda 108 megapiksel ana sensör içeren çoklu arka kamera sistemi ve 4000 - 5000 mAh gücünde bataryaya sahip olması da beklenen özellikler arasındadır. Konuyla ilgili son bilgi ise Güney Koreli şirketin en yeni One UI 2.5 arayüzünü ilk kez Galaxy Note 20 serisi ile beraber kullanıma sunacağını de eklemek gerekiyor. 

 


Samsung Galaxy Note 20 konsepti ortaya çıktıSamsung Galaxy Note 20 konsepti ortaya çıktı

PAYLAŞ