Samsung Galaxy Note 20 Plus'ın render görüntüleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 20 Plus'ın render görüntüleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-27 22:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bu yılın merakla beklenen akıllı telefonlarından biri olan Galaxy Note 20 Plus’ın tasarımını ortaya çıkaran yeni görseller paylaşıldı.

Geçtiğimiz sene Galaxy Note 10 serisiyle dünyada yankı uyandıran Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, aynı başarıyı ailenin yeni üyesi olan Note 20 modeliyle de yakalamak istiyor. Bir süredir donanımsal özellikleriyle gündemden düşmeyen Galaxy Note 20 Plus’ın tasarımına yönelik sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Şirketin Ağustos ayında resmi olarak tanıtacağı bilinen Galaxy Note 20 ailesi yine teknoloji dünyasının gündemine oturacak gibi duruyor.

Samsung Galaxy Note 20'nin Ultra modeli olmayacakSamsung Galaxy Note 20'nin Ultra modeli olmayacak

Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) ve Pigtou iş birliğiyle Samsung’un amiral gemisi modelinin Plus versiyonunun nasıl görüneceğini ortaya koyan yeni görseller yayımlandı. Şık bir tasarımla gelmesi beklenen cihazın rengi de oldukça etkileyici görünüyor. Tasarımsal açıdan diğer Note modelleriyle benzerlikler taşıyan Galaxy Note 20 ailenin diğer modellerle en belirgin farkları donanımsal özellikleri olacak.

Samsung Galaxy Note 20 özellikleri

Yayımlanan son bilgilere göre Samsung, Galaxy Note 20 Plus modelinde de Galaxy S20 Ultra gibi 6.9 inçlik bir ekran tercih etmiş. Ailenin başlangıç modeli olan Note 20'de ise 6.7 inç boyutunda bir ekranla karşımıza çıkacak. Tasarımsal açıdan benzer özelliklere sahip olacak her iki cihazda da dikdörtgen kamera modülü yer alacak.

Samsung Galaxy Note 20'nin tasarımı gün yüzüne çıktı

Gücünü Exynos 992 veya Snapdragon 865 işlemci yongasından alması beklenen Galaxy Note 20 ailesinin 16 GB'a kadar RAM ve ikinci nesil Qualcomm 3D Sonic Max ultrasonik parmak izi tarayıcısı ile kullanıcılarının karşısına çıkması bekleniyor.


Samsung Galaxy Note 20'nin tasarımı gün yüzüne çıktıSamsung Galaxy Note 20'nin tasarımı gün yüzüne çıktı
Samsung'un yeni güvenlik çipi bağımsız ve yalıtılmış koruma sağlayacakSamsung'un yeni güvenlik çipi bağımsız ve yalıtılmış koruma sağlayacak

PAYLAŞ