Samsung Galaxy Note 20 lansmanı için bir ilke imza atacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 20 lansmanı için bir ilke imza atacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-21 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yaşanan korona virüsü salgını sebebiyle akıllı telefon üreticileri büyük bir zarara uğramış durumda. Özellikle üretici şirketlerin fabrikalarını kapatması sonrasında büyük stok sorunları yaşanırken, kullanıcıların evden çıkmaması ve ekonomik zorluklar yaşaması bu noktada satışların ciddi anlamda düşmesine sebep oldu. Virüs yaygınının düşmesi ile beraber toparlanma süreci başlarken, tanıtımı henüz gerçekleşmeyen ve merak edilen telefonlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu modeller arasında ise Güney Koreli şirket Samsung’un en yeni Galaxy Note 20 serisi bulunuyor.

Samsung bu noktada MWC 2020 etkinliği iptal edilirken, son dönende ise tanıtılan telefonların neredeyse hepsi internet üzerinden düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirildi. Fakat Galaxy S20 serisi salgın patlamadan hemen önce tanıtıldığı için fiziki bir lansman gerçekleştirilmişti.

Galaxy Note 9 için beklenen One UI 2.1 tarihi açıklandıGalaxy Note 9 için beklenen One UI 2.1 tarihi açıklandı

Galaxy Note 20 lansmanı internet üzerinden yapılacak

Pazarda baktığımız zaman Güney Koreli şirket haricinde yeni amiral gemisinde diğer üreticiler de aynı işlemleri gerçekleştirecek. Kore merkezli kaynakların paylaştığı raporlara göre Samsung, corona virüs salgınına karşı Note 20 serisinin çevrimiçi bir etkinlik ile tanıtılacağını belirtiyor. Son dönemde yaşananlara baktığımız zaman bu hamlenin oldukça mantıklı olduğu gözüküyor. Fakat Samsung tarafından ilk defa bir amiral gemisi akıllı telefonun halka açık olmayan bir etkinlik ile tanıtmış olacağı biliniyor. Ağustos ayında yapılacak olan Unpacked etkinliği, Note 20 ve Note 20 Plus ile sınırlı kalmayacak. Bu noktada etkinlik kapsamında Galaxy Note 20 ile beraber Galaxy Fold 2 cihazının da tanıtılması bekleniyor.

Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Plus ikilisinden Plus olan modelin bugün Galaxy S20 Ultra cihazında olduğu gibi 100x dijital zoom ile gelmesi bekleniyor. Bu noktada dörtlü kamera sisteminin yer alarak periskop kameranın da olması bekleniyor. Bakalım cihaz ne gibi özelliklere sahip olarak ilerleyen dönemlerde göreceğiz.


Samsung Galaxy Note 20'un ekran hızı belli olduSamsung Galaxy Note 20'un ekran hızı belli oldu
Samsung Galaxy Note 20'nin Ultra modeli olmayacakSamsung Galaxy Note 20'nin Ultra modeli olmayacak

PAYLAŞ