Samsung Galaxy Note 20 konsepti ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 20 konsepti ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-18 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un Galaxy S20 serisinin tanıtmı sonrasında merakla yeni nesil Samsung Galaxy Note 20 modeli beklenmeye başlandı. Bu yılın ağustos ayı ile beraber muhtemel olarak tanıtılacak olan cihaza dair detaylarda ortaya çıkmaya başladı. Concept Creator tarafından paylaşılan videoda karşımıza çıkan telefon tasarımı, Galaxy Note 10 serisine bir hayli benziyor diyebiliriz. Samsung Galaxy S20 ailesinde gördüğümüz kamera diziliminin tam aksine Galaxy Note 20’deki kamera diziliminin Galaxy S10 Plus cihazına benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Periskop kameraya sahip olan bu telefon Galaxy S20 Ultra modelinde olduğu gibi yetenekleri ile dikkat çekecek. Bu noktada 10x hibrit optik ve 100 kat ise dijital zoom yapma yeteneğine sahip olması bekleniyor.

Yeni Galaxy Note 20 detayları ortaya çıktı

Samsung Galaxy Note 20 geliyorSamsung Galaxy Note 20 geliyor

Samsung’un yeni Note serisinde yakınlaştırma tarafında önemli iyileştirmelerin yapılması bekleniyor. Cihazın ön yüzeyinde ise Infinity O ekran yapısı bizleri karşılamış olacak. Ekran deliği ortaya konumlandırılmış olacak cihazın sunacağı performans ve yenilikler ile Samsung Galaxy Note 10’daki başarının sürdürülmesi hedefleniyor. Cihazın donanım özellikleri tarafında beklenen özelliklere gelecek olursak, kaynaklara göre Galaxy Note 20’de üç farklı model göreceğiz. Bu modeller Galaxy Note 20, Note 20 Plus ve Note 20 Ultra olarak göreceğiz. Modeller işlemci gücü olarak Snapdragon 865 Plus’a sahip olacakken, Ice Universe’e göre Samsung Galaxy Note 20’nin ekran tarafında 120 Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED panel göreceğiz.

Ayrıca 120 Hz’in QHD+ çözünürlük ile kullanılabileceği söyleniyor. Galaxy S20 serisinde de 120 Hz ekran yenileme hızının bulunduğunu belirtelim. Galaxy Note 20 modelinin tüm resmi detaylarını Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliği ile beraber göreceğiz. Şuan için bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


Note 20'nin özellikleri hakkında bilgilerNote 20'nin özellikleri hakkında bilgiler
Galaxy Note 20'nin özellikleri sızdırıldı!Galaxy Note 20'nin özellikleri sızdırıldı!

PAYLAŞ