Samsung Galaxy Note 20 geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 20 geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-24 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz hafta gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber merakla beklenen en yeni Galaxy S20 amiral gemisi serinin tanıtımını gerçekleştirdi. Cihazlar sahip olduğu tasarım ve teknik özellikler ile de ön plana çıkarken, şimdi ise gözler Samsung’un yaz döneminde sunacağı amiral gemisi olan Galaxy Note 20 modeline çevrildi. Samsung bu yıl Galaxy S20 sonrasında Galaxy S11 modelini atlayarak Galaxy S20 ailesi olarak seriye devam etti. Bu kapsamda Galaxy S20 için sızıntılar yapan kaynağa göre Note serisi için de Galaxy Note 10 sonrasında Noate 11 değil Samsung Galaxy Note 20 isminde yeni seriyi görebiliriz. Bu yeni serinin ise en az iki farklı versiyonla gelebileceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy Note 20 serisi geliyor

Galaxy S20 kullanıcıları 120Hz yenileme hızını etkinleştirebilecekGalaxy S20 kullanıcıları 120Hz yenileme hızını etkinleştirebilecek

Bu tahminler doğru ise Galaxy Note 20 yanında bir de “Ultra“ modelinin gelmesi bekleniyor. Bunlarla beraber Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Plus ve Galaxy Note 20 Ultra olarak yeni seriyi piyasada görebiliriz. Ultra cihazında tıpkı Galaxy S20 Ultra’da olduğu gibi 100x zoom özellikli gelişmiş bir kamera göreceğiz. Sağlam kaynaklardan olan Ice Unıverse’e göre Samsung Galaxy Note 20 ailesinde 120 Hz yenilemeye sahip AMOLED bir ekran göreceğiz. Bu kapsamda ekranın Galaxy S20 serisinden daha iyi olması bekleniyor. Ayrıca bazı kaynaklara göre bu 120 Hz yenileme hızı QHD çözünürlük ile berabe sunulacak.

Galaxy S20 serisinde de 120 Hz ekran bulunurken, bu yenileme hızı Full HD çözünürlükte kullanılabiliyor. Ancak şirketin bu durumu yazılımsal olarak yapacağı yenilik ile değiştirmesi bekleniyor. Modellere dair henüz donanım bilgisi yer almazken büyük bir ihtimalle Snapdragon 865 Plus işlemcisi ve yerleşik bir S pen taşıması olası gözüküyor.


Samsung Galaxy A01 Türkiye’de satışa çıktı!Samsung Galaxy A01 Türkiye’de satışa çıktı!
Özel renk seçeneğine sahip Galaxy S20 tanıtıldı!Özel renk seçeneğine sahip Galaxy S20 tanıtıldı!

PAYLAŞ