Samsung Galaxy Note 20 FE gelebilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 20 FE gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-03 21:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy Note 20 FE için bekleyen milyonlarca kullanıcıyı sevindiren bir gelişme yaşandı. Açılımı Fan Edition olan FE kısaltması ile piyasaya sürülen modeller kullanıcılar tarafından rağbet gördü. En son Galaxy S20 FE çıkmıştı ve ardından ise Galaxy S21 serisi için çeşitli söylentiler de gün yüzüne gelmeye başlamıştı. Güney Koreli firmanın 2017 yılında kendisi adına başlattığı bu akımın ilk temsilcisi Galaxy Note 7 Fan Edition.

Samsung Galaxy Note 20 FE için ilk bilgi geldi

UNPACKED 2020 isimli etkinlikte FE serisi üzerinde durulacağı söylenen Samsung, her yıl en az 1 adet FE takısı olan bir akıllı telefon üretimi sağlayacak. Bu bağlamda ise birçok kişinin aklına Galaxy Note 20 serisi geliyor. Samsung’un Brezilya için hazırladığı ilgili sayfada Galaxy Note 20 FE’nin ismi zikredildi. Burada yayımlanan iki adet bilgi mevcut. İlk açıklamada Galaxy Note 20 FE’nin ekran büyüklüğü 6.5 inç (bir köşeden diğer bir köşeye doğru ölçüm yapıldığında – dikdörtgen formunda) olarak açıklandı.

Analistlere göre Samsung Galaxy S20+ 5G telefonlarının en çok kazandıranı olduAnalistlere göre Samsung Galaxy S20+ 5G telefonlarının en çok kazandıranı oldu

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamadan sonra gelen bir diğer açıklama ise son derece ilginçtir. Aynı yazıda bu modelin yuvarlatılan köşeleri ve kamera deliği dikkate alındığında ekran boyutunda değişiklik yapıldığı belirtildi. Ekran boyutu 6.3 inçtir. Konuyla ilgili diğer bilgi ise Samsung imzalı bu ürünün 3x optik yakınlaştırmaya ve 76 milimetre odak uzaklığına sahip olacağı yönündedir. Galaxy S20 FE’nin sayfasında adı zikredilen Galaxy Note 20 FE’nin “Gece Modu” isimli bir kamera moduna da ev sahipliği yapacağı iddia ediliyor. Bazı kişiler ise böyle bir modelin gelmeyeceğini ve bu açıklamanın yanlışlıkla yayımlandığını düşünüyor. Samsung bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Konuyla ilgili olarak yakın zamanda daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor. 


Samsung'dan kaybolan Galaxy cihazları bulan özellikSamsung'dan kaybolan Galaxy cihazları bulan özellik
Samsung Galaxy Z Flip 2 çıkış tarihiSamsung Galaxy Z Flip 2 çıkış tarihi
Samsung One UI 3.0 özellikleriSamsung One UI 3.0 özellikleri

PAYLAŞ