Samsung Galaxy Note 20+ 5G Geekbench'te görüldü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 20+ 5G Geekbench'te görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-02 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un sevilen akıllı telefon serisi olan Galaxy Note’un yeni modeli Galaxy Note 20+ 5G modeline dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Henüz tanımınıza çok uzun bir süre olan model Geekbench’te ortaya çıktı ve bununla beraber kayda göre modelin sahip olacağı işlemci ve RAM miktarı gibi detaylar da belli olmuş oldu. Samsung’un ilk defa Ekim 2011 yılında pazara sunmuş olduğu Note serisi modeline her yıl yeni akıllı telefonlar dahil olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl içinde Güney Koreli şirket 5G desteğine sahip Galaxy Note serisi için Note 10+ 5G modeli ile bir hayli dikkatleri çekmişti. Samsung’un bu yıl sunacağı Galaxy Note 20 akıllı telefon serisi ise geçtiğimiz haftalarda gün yüzüne çıkarken, bugün ise yeni detaylar ile modelin sunacağı performans detayları belli oluyor.

Samsung Galaxy Note 20+ 5G performans sonuçları

Samsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgilerSamsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgiler

Geekbench platformunda cihaz işlemcilerini tek çekirdekli ve çok çekirdekli gerçek performans testlerine sokuluyor ve buna göre bir puanlama sistemi bulunuyor. Geekbench’te ortaya çıkan performans testi kaydına göre SM-N986U model numarasına sahip bu akıllı telefonda Android 10 işletim sistemi bulunuyor. 8 GB RAM belleğine sahip olan cihazda “kona” adlı bir çipset gözüküyor. Bu kod adının diğer yandan Qualcomm Snapdragon 865 model işlemci de olduğunu belirtelim. İşlemci performans verilerine göre model tek çekirdek tarafında 985 ve çok çekirdek tarafında ise 3220 puan almayı başarıyor. Galaxy Note 20+ 5G modelinin şuan için prototip olduğunu da belirtelim.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Galaxy Note 10 serisinin Ağustos ayında tanıtıldığını görmüştük. Buna göre yeni Galaxy Note 20 serisinin de yüksek bir ihtimalle 2020 Ağustos döneminde resmi olarak tanıtılması bekleniyor.


Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!
Galaxy Note 20'nin tasarımı hakkında yeni sızıntılarGalaxy Note 20'nin tasarımı hakkında yeni sızıntılar

PAYLAŞ