Samsung Galaxy Note 10'da üst düzey su koruması - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10'da üst düzey su koruması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-31 16:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un yakında tanıtması beklenen Galaxy Note 10 ile iligli iddialar gündeme gelmeye başladı. 

Samsung’un Galaxy Note 10’nu 7 Ağustos tarihinde tanıtması bekleniyor. Ancak Galaxy Note 10 hakkında tanıtım öncesi çıkan sızıntılar, yeni Note olan merakında olumsuz yönde etkilenmesine neden oluyor. Görünüşe göre sızıntılar devam ederse Galaxy Note 10 ile ilgili tüm detayları tanıtımdan önce öğrenmiş olacağız.  

Samsung Galaxy Note 9 Gece Modu Güncellemesini AldıSamsung Galaxy Note 9 Gece Modu Güncellemesini Aldı

Galaxy Note 10 hakkında çarpıcı sızıntılar 

Galaxy Note 10 Serisi 4 Farklı Modelden Oluşabilir

Sızıntılar ilk olarak Twitter’da akıllı telefon markalarının yeni çıkaracağı cihazlar hakkında sızıntılarıyla tanınan Ishan Agarwal’dan geldi. Ishan Argawal’ın açıklamalarına göre merakla beklenen Galaxy Note 10 süper hızlı kablosuz şarjla geliyor. Bu söylenti doğruysa teknolojide yine bir çığır açacak olan Samsung, aynı zamanda Galaxy Note 10’da tercih ettiği kamerayla da dikkatleri üzerine çekiyor.  

Kullanıcılarına uzun zamandır yüksek çözünürlük kalitesi sunan Samsung’un Galaxy Note 10’a 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamera ile kullanıcılarına merhaba diyecek. İddialara göre dikkat çeken bir diğer özellik ise Galaxy Note 10’nun QHD yerine Full HD+ ekran çözünürlükle gelecek olması. Bunun Samsung için oldukça büyük bir değişiklik olduğunu düşünürsek iddianın gerçekliğine şüpheyle yaklaşmak da fayda olduğunu da söyleyebiliriz. 

Galaxy Note 10 IP69 puanıyla gelebilir 

Samsung Galaxy Note 10'un Lansman Tarihi Açıklandı

Diğer bir iddia ise Galaxy Note 10’nun IP69 toz ve su dayanıklılık puanına sahip olacağı yönünde. Eğer bu iddia gerçekse toz koruması olarak bir akıllı telefonun sahip olabileceği en yüksek seviyede toz korumasına sahip olacak olan Galaxy Note 10’nun “9” değerini de incelersek, cihazın sadece suya değil buhara karşıda dayanıklı olacağını söyleyebiliriz. 

Samsung Galaxy Note 10 hakkında son iddia ise WinFuture’dan geldi. WinFutre’a göre yeni Galaxy Note 10’da Samsung standart renklerin dışına çıkarak pembe renkli bir seçenek de sunacak. Bu iddia doğru olsa da Samsung’un renk seçeneklilerini her ülke için sunmadığının altını çizmekte fayda var. Bu doğrultuda pembe renkli Galaxy Note 1* ve Galaxy Note 10 Pro’nun sadece belirli ülkelerde satışa çıkma ihtimali doğuyor. 

Galaxy Note 10 Ekran Boyutu İle Şaşırtacak

Samsung’un yakın zamanda tüm dünyaya tanıtacağı Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro hakkında iddialar şimdilik bu kadar. İlerleyen zamanlarda yeni iddiaları sizlerle paylaşmaya devam edecek olsak da, Galaxy Note 10’nun sahip oldukları özellikler hakkında net bir açıklama için 7 Ağustos’u beklememiz gerekecek. 


Galaxy Note 10 Hoparlörü Ekrana Gömülü GeliyorGalaxy Note 10 Hoparlörü Ekrana Gömülü Geliyor
Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G ön sipariş tasarımları sızdırıldıSamsung Galaxy Note 10 Plus 5G ön sipariş tasarımları sızdırıldı

PAYLAŞ