Samsung Galaxy Note 10+ yoksa Huawei P30 Pro mu tercih edilmelidir? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10+ yoksa Huawei P30 Pro mu tercih edilmelidir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-26 13:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Samsung Galaxy Note 10+, gerek tasarım olarak gerek sunduğu özellikler ile beraber kullanıcılarına eşsiz bir kullanım sunmayı başaran kaliteli akıllı cihazlar arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Çinli akıllı cihaz üretici Huawei tarafından üretilen Huawei P30 Pro adlı akıllı cihaz da tıpkı Galaxy Note 10+ gibi gelişmiş düzeyde özellikler ile karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar için Samsung Galaxy Note 10+ mı Huawei P30 Pro mu? daha doğru bir seçenek olacaktır? Söz konusu bu her iki akıllı cihazda fiyat kalite dengesi olarak uyumlu olarak değerlendiriliyor. Şöyle ki her iki akıllı cihazda üstün özellikler ve yüksek fiyatları ikle dikkatleri üzerine çekiyor. 

Samsung Galaxy Note 10+ mı Huawei P30 Pro mu?

Samsung Galaxy Note 10+

Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Samsung, kendi tarzına uygun akıllı cihazlar üreterek akıllı cihaz pazarında her geçen gün daha sağlam bir şekilde yer edinmektedir. Akıllı cihaz üreticisi Samsung, Huawei'in sunduğu özellikleri dikkate alarak üretmiş oldukları geçişli gövde rengini benimsedi. Sonrasında ise yeni ürettiği akıllı cihazlarında kullanmayı tercih etti. Söz konusu bu akıllı cihazda çerçeve kısımları son derece ince fakat üst kısımda yer alan aralıklı çentik kısmı ise kullanıcıların sürekli olarak gözüne batan bir durumdur. Cihazın özel parçalarından biri olarak karşımıza çıkan S Pen ise, bu akıllı cihaz ile beraber farklı özellikler kazandı. Cihazın donanım özellikleri şu an için çok daha başarılıdır. 15W kablosuz şarj özelliği ve 45W kablolu şarj özelliği de cihazın dikkat çeken özellikleri arasında yerini alıyor.  

Cihazın artı özellikleri;

- Son derece etkileyici AMOLED ekran 

- 45W hızlı şarj, 4300mAh pil özelliği

- S Pen artık çok daha fonksiyonel bir şekilde karşımıza çıktı.

-En performanslı donanım özelliği

- MicroSD yuvası

Cihazın eksi özellikleri;

- Son derece pahalı olması eksi olarak değerlendiriliyor

- Eksi özelliklerden bir diğer ise kulaklık girişinin olmaması

Huawei P30 Pro

Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei tarafından üretilen P30 Pro, bildiğiniz üzere eşsiz özelliklere sahip bir akıllı cihaz. P30 Pro'da adeta yok yok. Tasarım olarak göz alıcı olması ve arka kısmında geçişli renk seçimlerinin kullanılması estetik açıdan son derece hoş karşılanıyor. Bunun yanı sıra yanı sıra aynı zamanda dahili olarak 4200mAh batarya özelliğine de sahip olan bu akıllı cihaz kullanıcılara iki gün boyunca yetecek düzeyde batarya özelliğine sahiptir. Kablolu olarak 40W şarja ve kendi alanında adeta en iyi kamera özelliğine sahip olması da kullanıcıları cezbeden durumlar arasındadır. P30 Pro adlı akıllı cihazın performans kısmında ise Note 10+ kadar iddialı olmada da hem tasarım olarak hem de kamera özellikleri itibariyle çok daha başarılı bir akıllı cihazdır. 

Cihazın artı özellikleri;

- Oldukça cezbedici tasarım

-Etkileyici kamera özellikleri

- 10x kayıpsız zum

- İki gün süren pil ömrü

- En iyi donanım özellikleri 

Cihazın eksi özellikleri;

- Cihazda kulaklık girişinin olmaması 





PAYLAŞ