Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy S10 beklenenden önce Android 10 güncellemesi alacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy S10 beklenenden önce Android 10 güncellemesi alacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-24 16:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Android 10 kullanıcılara sunuldu. Bunun üzerine üretici kısmında da güncelleme telaşı başladı. Her durumda çok daha kolay bir şekilde güncellenebilir hale gelen Android cihazların son sürümleri, Galaxy modelli cihazlarda daha çok yer alacak. Android güncellemesi, mobil cihazların en yeni sürümü olarak karşımıza çıkıyor ve kullanıcılara birbirinden farklı kolaylıklar sağlıyor. Android 10 sürümü şu an için sadece şirketin yeni modeli olarak karşımıza çıkan Pixel'ler tarafından deneyimleniyor olsa da çok yakın zaman içerisinde bu durum değişecek. Google'ın cihazlarında denenen bu sürüm kısa süre sonra Samsung'un belirli cihazlarında da yer alacak. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemileri Note 10 ve Note 10 Plus adlı akıllı cihazların yanı sıra aynı zamanda şirketin en güncel modellerinden S10 ve S10 beklenenden çok daha erken güncellenecek ve bu şekilde kullanıcılar yeni içerikleri elde edebilecekler. SamMobile aracılığı ile yayınlanan içeriklerden elde edilen bilgilere göre Samsung Galaxy S10, S10 Plus, Note 10 ve Note 10 Plus adlı modeller de tıpkı Pixel'ler gibi Android 10 güncellemesi alarak yepyeni içeriklere kavuşacaklar. Söz konusu bu güncelleme Ekim ayı içerisinde gelecek. Yakın zamanda sunulacak olan Android 10 güncellemesi, kısa süre içerisinde birçok cep telefonunda yerini alacak. 

iOS 13 ve Android 10 ile gelen yenilikler Facebook'u tehdit ediyoriOS 13 ve Android 10 ile gelen yenilikler Facebook'u tehdit ediyor

Yapılacak olan bu güncelleme beta sürümü şeklinde gelecek. Fakat bu kadar beklemek yerine herkesten önce deneyimlemek isteyen kullanıcılar Google markalı olmayan herhangi bir telefon ile bu deneyimi çok daha önceden yaşayabilirsiniz. Konu ile ilgili daha önce de yayımlanan listeye göre Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy serisinde yer alan bir çok cihaz Android 10 güncellemesi ile yenilenecek. Bu listenin içerisinde beklenen modeller yer alıyor olsa da Galaxy S8 ve Note 8 gibi halen popülerliğini devam ettiren ve güçlü fonksiyonlara sahip olan cihazlar listede yer almıyor. Bu elbette ki sorgulanan bir durum olsa da cihazları listede yer almıyor olması oldukça şaşırtıcı bir durumdur. Buna rağmen hali hazırdaki cihazların dahi Android 10 güncellemesi ile yenilecek olması oldukça sevindiren bir durumdur. Android 10 güncellemesi uzun süredir beklenen ve getireceği özellikler ile beraber kullanıcıların heyecanlanmasını sağlayan içerikler üzerine kuruludur. 

 

 


Xiaomi, Android 10 için ilk tarihi açıkladı!Xiaomi, Android 10 için ilk tarihi açıkladı!
Samsung Android 10 Beta tarihi ortaya çıktıSamsung Android 10 Beta tarihi ortaya çıktı
Hangi Samsung modellerinin Android 10 güncellemesi alacağı belli oldu!Hangi Samsung modellerinin Android 10 güncellemesi alacağı belli oldu!

PAYLAŞ