Samsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un en önemli akıllı cep telefonu serisinden biri olarak uzun süredir piyasada yer alan Galaxy Note ailesinin yeni üyesi olacak olan Galaxy Note 10'un tanıtım tarihi sızdırıldı. Samsung Galaxy Note 10, Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisi olmaya hazırlanıyor. Söz konusu bu akıllı cihazın ilk olarak ne zaman karşımıza çıkacağı konusunda ilk kez yeni bilgiler elimize geldi. Güney Koreli kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Samsung Galaxy Note 10, resmi olarak 10 Ağustos tarihinde tanıtılacak. Söz konusu bu akıllı cihazın gelişmiş düzeyde özellikleri ve birbirinden farklı içerikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanacak düzeyde olacak. 

Samsung şirketinin seyrettiği tanıtım takvimi ile örtüşen bu tarih, şu an ki bilgilere göre doğru olarak görülüyor. Akıllı cihaz üretimi konusunda başarılı bir çizgide ilerleme kat eden Samsung her geçen gün farklı cihazları ile sektörde adından söz ettirmeyi başarıyor. Şirket, Ağustos tarihi itibariyle phablet serisi akıllı cihazlarını tanıtma konusunda bir çeşit ün salmış durumdadır. Geçtiğimiz yıl içerisinde Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihi itibariyle tanıtmıştı. Teknoloji şirketi Samsung bu sistemi devam ettirerek Note 10 modelli akıllı cihazı 10 Ağustos'ta tanıtılması bekleniyor. 

Samsung Galaxy Note 10'da 5G DesteğiSamsung Galaxy Note 10'da 5G Desteği

Tanıtım tarihinin öğrenilmesinin yanı sıra aynı zamanda Samsung Galaxy Note 10 hakkında birbirinden farklı özellik bilgi de mevcuttur. Her ürettiği akıllı cihaz ile adından söz ettirmeyi başaran Samsung, Samsung Galaxy Note 10 ile de kullanıcıların beğenisini kazanacak içerikler sunacak. Samsung Galaxy Note 10'da yer alacak olan ekrana gömülü parmak izi okuyucunun yanı sıra aynı zamanda çerçevesiz bir tasarım da akıllı cihazda yerini alıyor. Şöyle ki ortaya atılan iddialardan biri şu şekilde, Samsung Galaxy Note 10 modelli akıllı cihazın dört kameraya kadar çıkacak olan bir kamera dizilimi ile karşımıza çıkması bekleniyor. Bu özellik kullanıcılar tarafından en beğenilenler de ilk sırada gelecek gibi gözüküyor. 

Son dönemlerde ortaya çıkan en tuhaf iddialardan biri de Samsung şirketinin iki farklı Note cihazını tanıtması. Bu zamana kadar Galaxy Note serisini tanıtırken sadece tek bir cihaz tanıtan akıllı cihaz üreticisi Samsung, bu yıl içerisinde 6,4 ile 6,5 inç arası bir telefonun yanı sıra 6,7 inçlik bir cihaz da tanıtacak. Tüm bunların yanı sıra 5G destekli bir cihazın geleceği bilgisi gündem de yer alan bilgiler arasındadır. Bu yıl tanıtılacak olan Samsung Galaxy Note 10, he özellikleri hem de zengin tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanacak ve sektöre de iyi bir giriş yapacak gibi gözüküyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor. Samsung Galaxy Note 10'un sadece 30 dakika içerisinde yüzde 0'dan yüzde 100'e kadar çıkması bekleniyor. Samsung Galaxy Note 10 modelli akıllı cihazın 5G destekli modeli kullanıcılara sunulacak ürünler arasında yer alacak. Yakın zaman içerisinde tanıtılacak olan Samsung Galaxy Note 10 gelişmiş teknoloji ile üretildi. 


Samsung Galaxy Note 10 Serisi Şarj Konusunda İddialıSamsung Galaxy Note 10 Serisi Şarj Konusunda İddialı
Samsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı OlabilirSamsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı Olabilir
Samsung Galaxy Note 10 Pro Kılıfı SızdırıldıSamsung Galaxy Note 10 Pro Kılıfı Sızdırıldı

PAYLAŞ