Samsung Galaxy Note 10 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-08 12:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Seneler önce teknoloji pazarına sunduğu Note serisiyle kullanıcıların yoğun ilgisini kendine çeken Samsung, merakla beklenen yeni Galaxy Note 10 serisini tanıttı. Yenilikçi tasarımıyla ön plana çıkan Galaxy Note 10, kullanıcılarına istedikleri yerden çalışabilme kolaylığı da sağlıyor.  

Yeni Samsung Galaxy Note 10 sadece tasarımıyla değil, kullanıcılarına sunduğu üstün deneyimle de büyük bir önem taşıyor. İnce ve konforlu bir kullanım sunan Note serisinin senelerdir sadık bir kullanıcı kitlesine sahip olmasında en etkili neden de bu. 

Galaxy Note 10 Serisi 4 Farklı Modelden OluşabilirGalaxy Note 10 Serisi 4 Farklı Modelden Oluşabilir

Senelerdir farklı kullanıcı ihtiyaçlarını gözetmesiyle ön plana çıkan Galaxy Note 10’nun yeni serisinde kullanıcılar için iki farklı ekran boyutu seçeneği bulunuyor. Bununla birlikte öncelerinde de sızıntılardan yola çıkarak sizlerle paylaştığımız gibi yeni Galaxy Note 10’nun Pen gücü de en üst seviyelere ulaşmış durumda. 

 Yeni Galaxy Note 10 6.3 inçlik ekranıyla şimdiye kadar Note serisinin en küçük telefonu olurken, Galaxy Note 10+ ise 6.8 inçlik ekranıyla serilerin en büyük ekrana sahip modeli. Note 10 serisinde kullanılan ekranda Samsung’un bugüne kadar pazara sunduğu en  yüksek performansa sahip olan ekran olarak karşımıza çıkıyor. Ciddi bir tasarımla pazara giriş yapan Galaxy Note 10’nun Simetrik Sonsuz Ekranı neredeyse çerçevesiz bir görünümüne sahip. Ekran içi kamera teknolojiyle estetik bir bütünlük yaratan Samsung’un yeni ekran teknolojiyi kullanıcılara da daha rahat hareket imkanı tanıyor. 

Samsung Galaxy Note 10 özellikleri 

Kullanıcıların merakla beklediği yeni Galaxy Note 10, Dinamik AMOLED ekrana sahip. HDR10+ sertifikasına sahip ekranıyla diğer Note cihazlara göre daha parlak bir ekrana sahip olan Note 10’nun renk aralığı da oldukça etkileyici. Yüzde 98 renk ve parlaklık oranına sahip olduğu UL tarafından belirlenen Galaxy Note 10, kullanıcıları için yeni teknolojilerle güçlü entegrasyonlara sahip. 

Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G ön sipariş tasarımları sızdırıldı

Bir numaralı önceliği üretkenlik olan Note kullanıcıları, telefonlarını daha fazlasını başarmak için vazgeçilmez bir araç olarak görüyor. Galaxy Note10 bu kullanıcılara yönelik yeni teknolojiler, gelişmiş özellikler ve güçlü entegrasyonlarla donatıldı. Tüm bunlar kullanıcılara en üretken oldukları şekilde çalışma özgürlüğü sunuyor. 

El yazısını dönüştürme özelliği 

Yeni Galaxy Note 10, diğer Note’lara göre daha gelişmiş bir S PEN’le karşımızda. Kullanıcıları hızlı bir şekilde not alabilmesini sağlayan S PEN, el yazılarını da Samsung Notes’a özel olarak dijital metinlere çevirme özelliğine sahip. Bu metinleri Microsoft Word olmak üzere birçok uygulamaya aktarabilme özelliğine sahip olan Galaxy Note 10’la yazıları kişiselleştirmek de mümkün. 

Bluetooth özelliğinin yanı sıra Air özelliğine de sahip olan yeni S PEN, kullanıcılarına uygulamalar ve oyunlar arası özel kontroller sağlıyor. 

Gelişmiş Microsoft Özelliği 

Windows’a bağlantı özelliğini doğrudan Hızlı Panel’e entegre eden Samsung, Galaxy Note 10’lar ile bilgisayarların birbirine bağlanmasını tek tıkla mümkün kılıyor. Gelişmiş özelliklere sahip olan Galaxy Note 10, kullanıcılarına profesyonel fotoğraflar elde edebilme imkanı da sunuyor. Canlı odak özellikleri gelişmiş olan Galaxy Note 10, Zoom-In Mikrofon özelliği sayesinde de videolardaki seslerin net ve canlı olmasını sağlıyor. Süper Denge özelliği sayesinde görüntüyü sabitleme yeteneğine de sahip olan Galaxy Note 10, hareketli fotoğraflarda bile üstün bir performans sağlıyor. Adobe Rush desteğine sahip olan yeni Note 10 serisinde S PEN’le fotoğraf düzenlemelerini hızlı ve gelişmiş bir şekilde yapmak da mümkün.  

Galaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda Ediliyor

 İleri düzey AR ve 3D kamera özelliklerine sahip olan Galaxy Note 10, ultra geniş açılı kamerasıyla birlikte 3D Scanner özelliğine sahip. Bu sayede kullanıcılar bir nesneyi cihazlarıyla tarayarak 3 boyutlu hale dönüştürebiliyorlar.  

45 W’luk hızlı şarj desteğine de sahip olan Galaxy Note 10 yaklaşık 30 dakika içerisinde yüzde yüz şarj olabiliyor. 

Galaxy Note 10 fiyatı 

8 Ağustos tarihinde ön satışa çıkan Galaxy Note 20’nun 8GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olan modeli 9.899 TL, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip Galaxy Note 10+ ise 11.399 TL fiyat etiketine sahip. 

 


Samsung Galaxy Note 10 Pro mu Geliyor?Samsung Galaxy Note 10 Pro mu Geliyor?
Galaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi ÇekiciGalaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi Çekici

PAYLAŞ