Samsung Galaxy Note 10 sızdırılmaya doyamadı! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 sızdırılmaya doyamadı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-06 11:33:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Galaxy Note 10 adlı akıllı cihaz hakkında tam 3 sızıntı daha gerçekleşti. Bildiğiniz üzere Galaxy Note 10 hakkında geçtiğimiz günlerde birbirinden farklı sızıntılar gerçekleşmişti. Bu sefer ki Galaxy Note 10 sızıntısının direk Samsung tarafından gerçekleştiği ortaya çıktı. Güney Koreli şirketin 7 Ağustos yani yarın tanıtacağı Galaxy Note 10, düzenli bir şekilde farklı sızıntılar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Söz konusu akıllı cihaz hakkında bu seferki sızıntı bilgi direk olarak üretici şirketten geldi.  

Şirketin web sitesi üzerinden dahi henüz duyurulmayan fakat bir telefon serisinde yer alan "Superfast Charge" yani "süper hızlı şarj" desteğinden söz ediliyor. Akıllı cihaz üreticisi şirketin bu değeri Galaxy S10 5G ve Galaxy A80'deki 25W şarj özelliğini akıllı cihazlarda kullanmak üzere yer verdiği biliniyor. Yani yeni yapılan bu sızıntı, Samsung'un kullanıcıların karşısında en az 25W şarj desteği ile geleceğini doğrulayacak niteliğe sahiptir. Sızıntının gerçekleşmiş olduğu aynı sayfa üzerinde, "akıllı şarj", "kablosuz güç paylaşımı", "yeni nesil S Pen" gibi özelliklerden de bahsediliyor. Fakat elde edilen bu bilgiler sürpriz değildir, daha önce de bu konu hakkında elimize çeşitli bilgiler geçmişti. 

Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G ön sipariş tasarımları sızdırıldıSamsung Galaxy Note 10 Plus 5G ön sipariş tasarımları sızdırıldı

Bunun yanı sıra aynı zamanda TME.net tarafından yapılan bir paylaşımda video içerisinde yer alan çeşitli bilgiler de elde ediyoruz. Bunlar Galaxy Note 10+'ın test sürümü esnasında nasıl çalışacağı yönünde içerikler sunuyor olmasıdır. Konu ile ilgili ortaya çıkan videoda yer alan akıllı cihaz, Note 10'un tamamlanmış sürümü olmayabilir fakat söz konusu bu akıllı cihazın tasarımında pek fazlada eksiklik varmış gibi gözüküyor. Yani yeni bilgiler vermeyen videoda ekranın üst kısmında ve ortada, delik içerisinde bir kameranın yer aldığını görüyoruz. 

Konu ile ilgili son olarak popüler sızıntı hesabı olarak bilinen Roland Quandt'ın paylaşmış olduğu aksesuar 3.5 mm kulaklık dönüştürücü özelliğine sahip olarak karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Elde edilen bu bilgi, Galaxy Note 10'un herhangi bir kulaklık girişi ile beraber gelmeyeceği bilgisini her zamankinden daha da güçlendiriyor. Bu zamana kadar sızıntılar sayesinde elde edilen bilgilerin doğru olup olmadığı Galaxy Note 10'un tanıtımının gerçekleşeceği gün yani yarın gerçekleştirilecek olan tanıtımda göreceğiz. 

 


Samsung Galaxy Note 10 Plus resmi internet sitesinde duyurulduSamsung Galaxy Note 10 Plus resmi internet sitesinde duyuruldu
Samsung Galaxy Note 10'da üst düzey su korumasıSamsung Galaxy Note 10'da üst düzey su koruması
Samsung Galaxy Note 10 kılıfları sızdırıldıSamsung Galaxy Note 10 kılıfları sızdırıldı

PAYLAŞ