Samsung Galaxy Note 10 Serisi Şarj Konusunda İddialı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Serisi Şarj Konusunda İddialı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-07 16:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy Note 10 ailesi dayanıklı şarj konusunda oldukça iddialı. Samsung Galaxy Note 10'nun önümüzdeki ay lanse edilmesi beklendiğini daha önceki haberimizde duyurmuştuk. Galaxy Note 10'ların en çok dikkat çektiği konu ise 4.500 mAh pile sahip olacak olmalarının yanı sıra hızlı şarj özelliğine de sahipler.

Galaxy Note 10 Serisi 25 W'dan Daha Güçlü 

Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri ÇekiyorSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor

Samsung Galaxy Note 10 ailesi, Galaxy Note 10, Galaxy Not 10 Pro, Galaxy Note 10 5G, Galaxy Note 10 Pro 5G, olmak üzere karşımıza dört farklı telefon seçeneği ile çıkacak. 6.66 inç ekran la piyasaya sürülecek olan Samsun Galaxy Note 10'lar güçlü pil gücüyle de kullanıcılarının epey dikkatini çekmişti. Ekranla gücü dengelemek için 4.500 mAh pil kullanılması aynı zamanda şarjın  da daha uzun ömürlü olacağına bir işaretti. Yeni kaynaklara göre Samsung Note 10 ailesi, yüksek pil gücünün yanı sıra hızlı şarj özelliğine de sahip olacağı söyleniyor. 25 W'dan daha yüksek bir şarj sistemiyle piyasaya çıkacağı öğrenilen Galaxy Note 10 ailesinin tam olarak ne kadar wattlık bir şarj sistemine sahip olacağı henüz bilinmiyor.

Galaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi Çekici

Ancak Galaxy Note 10 ailesinin şarj konusunda rakiplerini tamamen gerisinde bırakacağı kesin. Kullanıcılar için kolaylık sağlayan bu detay 4.000 mAh üzeri telefonları çok daha kısa bir sürede şarj etmeye olanak tanıyacak. 

Samasung Note 10 Ailesinde Merakla Beklenen Yenilikler

Samsung Galaxy Note 10 serisinde olan bir diğer yenilik ise artık telefonlar bulunan butonları kullanmayacak olması. Ekrana entegre parmak izi sensörü ve kameraya sahip olarak kullanıcıya tanıtılması bekleniyor. Kuşkusuz orta segmentin en üst düzey telefonu olacak olan Galaxy Note 10 ailesinin, iki farklı kurulum özelliğe ile geleceği söyleniyor.

Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor

İki telefon arasındaki farkların detayları ise iyice netleşmeye başladı. Galaxy Note 10 serisi, tek ön kamerayla kullanıcıya sunulurken, Galaxy Note 10 Pro serisi  ekrana entegre çift ön kamerayla gelecek. Güçlerini Snapdragon 855 ya da Exynos 9825 işlemciden alacak olan Galaxy Note 10 ailesi, daha gelişmiş bir S Pen kalem ile güçlendiriliyor. Firmanın almış olduğu bazı patenlerde dikkatlerden kaçmayan bir özellik ise, kameraya sahip S Pen kalem patenti. Ancak bu Galaxy Note 10 serisi için mi yoksa bir sonraki model için yapılan bir hazırlık mı şuan da net olarak bilinmiyor.


Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy Note 10'da 5G DesteğiSamsung Galaxy Note 10'da 5G Desteği

PAYLAŞ