Samsung Galaxy Note 10 Pro mu Geliyor? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Pro mu Geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-15 12:11:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Son zamanların teknoloji gündemini oldukça meşgul eden Samsung Galaxy Note 10 modelli akıllı cihaz, yeni çalışmalar ile birden çok varyasyona sahip olabilir. Samsung teknolojik gelişmeleri doğru orantılı kullanma konusunda her ürünü ile başarısını ortaya koyuyor. Bu şekilde ilerleme kat ederek teknoloji dünyasının devi olmayı başaran Samsung, Galaxy Note 10 akıllı cihazların yeni versiyonlarını tasarlayarak sunabilir. İşte bu seçeneklerden biri ise Pro ilavesi ile gelebilir. Genellikle artık Samsung Galaxy Note 10 modelinden değil de ailesinden konuluyoruz. Çünkü gelecek zaman içerisinde dört farklı modelinde geleceği hakkında çeşitli bilgiler mevcuttur. Galaxy Note 10 ailesine LTE destekli SM-N970 ve SM-N975 ile 5G destekli SM-N971 ve SM-N976 modelleri geliyor. Gelişmiş düzeyde özelliklere ve elbette ki şık bir tasarıma sahip olacağı düşünülen bu cihazların detaylı özellik bilgisi mevcut değildir. 

Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri ÇekiyorSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor

Galaxy Note 10 Ailesi Geliyor

Yakın zamanda gelecek olan Note ailesinin yeni üyelerine şimdiye kadar “Note 10+”, “Note 10 Plus” veya “Note 10” ile “Note 10e” gibi isimlerin olacağı söyleniyordu. Yakın zaman önce son derece sağlam bir kaynak olarak görülen ve konu hakkında paylaşım yapan  Ice Universe, paylaştığı bilgiler ile Samsung Galaxy Note 10 Pro ismini karşımıza çıkardı. Söylentilere göre Note 10 Pro ismi, en üst modellere verilecek. Bu işi rakipler üzerinden düşündüğümüz taktirde son derece mantıklı bir adım ile karşı karşıya geliyoruz. Daha önce de ortaya çıkan bilgilere baktığımız taktirde Galaxy Note 10 ailesi 6,28 inç ile 6,75 inç AMOLED ekranlar üzerine kuruluyor. Cihazların hepsinin gücünü Snapdragon 855 işlemci sisteminden alacağı ve Galaxy S10+ ile aynı kamera sistemine sahip olacağı söylenen bilgiler arasında yerini alıyor. Cihazların ekrana gömülü çift ön kamera sistemine sahip olacağı ve aynı zamanda ekrana entegre ultrasonik parmak izi sensörünün de cihazlarda yer alacağına kesin bir göz ile bakılıyor. 

Galaxy Note 10'un Tasarımı da Dikkat Çekecek

Teknoloji şirketi Samsung çalışmalarına ara vermeden her geçen gün farklı akıllı cihazlar üzerinde çalışıyor ve başarılı işlere de imza attığını ürünler, ile kanıtlıyor. Her yaptığı ile gündemde yerini almayı başaran teknoloji devi Samsung, yeni çıkaracağı ürünler üzerinde de sıkı bir çalışma yapıyor. Adım adım bilgileri gelen bu cihazların yakın zaman içerisinde resmi bilgilerinin sunulması bekleniyor. Samsung Galaxy Note 10 ailesi özellikleri ile merak konusu olmayı başarırken aynı zamanda tasarımı ile de göz doldurmayı bekliyor. Cihazın hem özellikleri hem de tasarımı kullanıcılarını memnun edecek düzeyde olacaktır. Daha önce elde edilen bilgilere baktığımız taktirde Samsung Galaxy Note 10 modelli akıllı cihazın fiziksel butonların olmadığı bir gövde tasarımı ile geleceği düşünülüyor. Fiziksel butonların kullanılması yerine cihazın ekranında dokunmatik yüzeylerin yer alacağı düşünülüyor. Cihazlar hakkında daha fazla bilgi söz konusu değildir, elde edilen veriler de çeşitli paylaşımlardan dolayı bir araya getirilmiştir. Samsung'un son teknoloji ürünü Galaxy Note 10 ailesini yakın zaman da görmeyi umut ediyoruz. 

 


Samsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli OlduSamsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli Oldu
Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Ortaya Çıktı

PAYLAŞ