Samsung Galaxy Note 10 Pro Kılıfı Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Pro Kılıfı Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 09:21:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung hızla çalışmalarına devam ediyor. Akıllı cihaz üreticisi Samsung'un Ağustos ayı itibariyle tanıtımını yapacağı Galaxy Note 10 ile ilgili her geçen gün daha da güçlü detaylar ile kendini göstermeye devam ediyor. Bu seferki bilgide ise Galaxy Note 10 modelli akıllı cihazın kılıfının meydana çıkması ile beraber cihazın tasarımı doğrulanmış oldu. Galaxy Note 10 modelli akıllı cihazın kılıfına baktığımızda cihaz hakkında daha önce ortaya çıkan 3D çizimleri ile uyumlu olduğunu görüyoruz. Cihaz hakkında daha önce de ortaya detaylı bilgiler çıkmıştı fakat hiç birinin kesinliği söz konusu değildi. Kılıfın ortaya çıkması ile beraber Galaxy Note 10'un tasarımı doğrulanmış oldu. 

Galaxy Note 10'ının kılıfı gün yüzüne çıktı

Samsung'un son amiral gemisi Galaxy Note 10 Pro'nun kılıfının ortaya çıkması ile beraber cihazın tasarımı hakkında daha önce elde edilen bilgiler doğrulanmış oldu. Söz konusu kılıfın alt kısmında yer alan 3.5 mm kulaklık girişinin yer alacağı özel bir alan bulunmuyor. Bununla beraber aynı zamanda üst kısımda yer alan deliğin tahmin edildiği üzere kızılötesi sensör sistemi için ayrıldığını düşünüyoruz. Arka kısımda yer alan kamera alanı ise iki ayrı parça halinde tasarlanmış durumdadır. Galaxy Note 10'un arka kısmında yer alan dikey bir şekilde konumlandırılmış üç arka kamera sisteminin yan kısmında yer alan LED flaş ve kalp hızı gibi sensörlerin yer alacağı bekleniyor. 6.8 inç büyüklüğüne sahip olan ekranın bulunacağı Galaxy Note 10, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile tasarlandığı da elde edilen bilgiler arasında. Galaxy Note 10 adlı akıllı cihazda 4710 mAh kapasiteli batarya yer alacak. Cihazın arka tarafında ise üç kamera sistemi olacak. 

Galaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi ÇekiciGalaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi Çekici

Samsung tarafından üretilen Galaxy Note 10 elde edilen bilgilere göre üç farklı model ile gelecek. Galaxy Note 10, Galaxy Note 10e ve Galaxy Note 10 Pro. Her bir modelinde de birbirinden farklı özellikler yer alacak. Bugüne kader üretilen Galaxy serileri genellikle tel modelden ibaret üretiliyordu. Galaxy Note 10 Pro, gelişmiş düzeyde özelliklerin yanı sıra aynı zamanda 5G desteği ile beraber gelecek. Söz konusu amiral gemisi SM-N975 seri numarasına sahip olacak ve cihazın batarya kapasitesi de kullanıcıları tatmin edecek düzeyde olacak. Bu sayede kullanıcılar akıllı cihazlarından yüksek performans elde edebilecekler. 

Gelişmiş düzeyde özellikleri ile profesyonel bir kullanım sunan Galaxy Note 10 Pro, gerek tasarımı gerek teknik özellikleri ile kullanıcıların gözde ürünlerinden biri olacak gibi gözüküyor. Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Samsung, Galaxy Note 10 Pro modelli akıllı cihazını Ağustos ayı içerisinde piyasaya sürmeyi hedefliyor. Rakiplerinden daha güçlü seçeneklere sahip olan Galaxy Note 10 Pro ile üst düzey bir kullanım elde edebilirsiniz. Teknik özellikleri kullanarak kendinize kusursuz bir kullanım sunmak adına Galaxy Note 10 Pro tercihleriniz arasında yer alacak ürünlerden biridir. 

 

 


Samsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı OlabilirSamsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı Olabilir

PAYLAŞ