Samsung Galaxy Note 10 plus dayanıklılık testine girdi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 plus dayanıklılık testine girdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-22 12:28:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Hatırlarsanız 2 hafta önce Samsung’un merakla beklenen yeni Note serisi telefonunun tanıtımını gerçekleştirdiğini sizlere duyurmuştuk. Özellikleriyle kullanıcı adaylarını etkileyen yeni Samsung Galaxy Note 10 hakkında, yeni bilgiler ve test videoları gelmeye hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir teknoloji sitesi Samsung Galaxy Note 10’nu kutu açılışından itibaren tanıtarak bir suya dayanıklılık testi yaptı. Bizde sizler için Galaxy Note 10 dayanıklılık testinde nasıl bir başarı gösterdiğini anlatacağız. 

Samsung Galaxy 10’nun dayanıklılık testi JerryRigEverthing ismini taşıyan YouTube kanalı tarafından gerçekleştirildi. İşte destin detayları; 

Samsung Galaxy Note 10'da üst düzey su korumasıSamsung Galaxy Note 10'da üst düzey su koruması

Samsung Galaxy Note 10 dayanıklılık testi 

Samsung Galaxy Note 10 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Dayanıklılık testine Samsung’un en çok dikkat çeken detaylarından biri olan yeni S-Pen'le başlayan kanalın videosunda, S-Pen'in kolaylıkla kırabildiği görülüyor. Şirketin diğer Note serisi cihazlarındaki S-Pen'lerde böyle bir sorun yaşanmadığını göz önünde bulundurursak bu durum Note 10 için ilk ciddi olumsuz detay olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra Galaxy Note 10 ile birlikte kutu içerisinde gelen ekran koruyucu da bıçak darbeleriyle zarar verilerek kolayca sökülebiliyor. Bu doğrultuda Samsung’un aksesuar konusunda bu kez beklentilerin altında kaldığını söylemek yanlış bir çıkarım olmaz. 

Samsung Galaxy Note 10, 5G'de zirve isim oldu

Ekran dayanıklılığı test edildiğinde ise sonuç daha iyi. Yeni Samsung Galaxy Note 10 ekran dayanıklılığında 5. seviye darbelere karşı dayanıklılık gösterirken, şiddet 6. seviyeye çıkarıldığında ekranda ciddi çizikler meydana geliyor. Bunun yanı sıra cihazda bulunan kameraların dayanıklı yapısı ise testte en çok dikkat çeken noktalardan biri oldu. 

Samsung Galaxy Note 10’nun ön ve arka ekranında yer alan kameralar bıçak darbelerine karşı oldukça dayanıklı. Ancak cihaz kasası ne yazık ki aynı performansı gösteremedi. Cihazın kasası bıçak darbelerine karşı tıpkı diğer cihazlarda olduğu gibi kolayca soyulmaya başlıyor. Ancak ekranda çizikler olması durumunda bile parmak izi okuyucusunun sergilediği performans oldukça başarılı. Ekran çakmakla ateşe tutulduğunda ise oluşan leke kısa sürede gözlerden kaybolması da cihazın artı özellikleri arasında yer alıyor. Ekran bükülme testinden başarıyla çıkmayı başaran Samsung Galaxy Note 10 dayanıklılık testinden bıraktığı izlenim genel olarak başarılıydı. 


Samsung Galaxy Note 10 sızdırılmaya doyamadı!Samsung Galaxy Note 10 sızdırılmaya doyamadı!
Samsung Galaxy Note 10, aksesuarlarla uyumlu değilSamsung Galaxy Note 10, aksesuarlarla uyumlu değil

PAYLAŞ