Samsung Galaxy Note 10 özelliği önceki nesle de geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 özelliği önceki nesle de geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-28 18:55:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Galaxy Note 10 kullanıcılarının sevdiği bir oyun özelliği olan PlayGalaxy Link, bazı Samsung akıllı telefon modellerine de geliyor. Oyun severleri mutlu edecek olan bu hamle ile PC oyunlarını mobil cihazınızda deneyimlemek mümkün olacak. Samsung’un Note 10 serisiyle sunmuş olduğu yeteneklerden birisi olan PlayGalaxy Link ile Windows PC’niz ile telefonunuz bir bağlantı kuruyor ve Steam Link tarafında olduğu gibi oyunu telefonunuzdan oynamış oluyorsunuz. Şuan için Galaxy Note 10 cihazlarda resmi olarak kullanımda olan bu özelliğin şimdi ise Galaxy S10, S10e, S10 Plus ve S10 5G modeller için de Nisan ayından itibaren beta sürecinde bulunuyordu. Ancak şimdi ise yaşanan gelişme ile beraber daha eski cihazlar için de destek ortaya çıktı.

Galaxy Note 10 Özelliği Eski Modellere Geliyor

Galaxy Note 10 için renk seçenekleri artıyorGalaxy Note 10 için renk seçenekleri artıyor

Samsung’un gerçekleştirmiş olduğu duyuru ile beraber PlayGalaxy Link özelliğinin Aralık 2019 başı ile beraber beş farklı cihaza daha geleceği belli oldu. Bu modellerden birisi ise şirketin katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Fold oluyor. Diğer modeller ise önceki nesil olan Galaxy S9, S9+ ve Note 9 cihazları da bu oyun deneyiminden yararlanabilecekler. Diğer yandan Galaxy A90 modeline de bu özelliğin geleceği ifade ediliyor. PlayGalaxy Link uygulamasını Samsung’un kendi mağazası üzerinden indirmek mümkün olacak. Daha sonra ise Steam Link’te olduğu gibi PC bağlantısı kurarak oyunlarınızı telefon ekranına yansıtabileceksiniz. Ayrıca oyun deneyiminizi artırmak için telefonunuza bir oyun kumandası da bağlayabileceksiniz.

Bu özelliğe sahip olmayacak olan Samsung kullanıcılar ise Steam Link gibi ek durumlardan faydalanabilirler. Ayrıca Android cihazlar için bir başka çözüm olan Parsec uygulamasından da yararlanabilirsiniz. Şuan için bir önceki nesle kadar destek sunan Samsung, bakalım ilerleyen dönemlerde yeni sürprizler yapacak mı göreceğiz.


Samsung Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite’ın çıkış tarihi belli olduSamsung Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite’ın çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ