Samsung Galaxy Note 10 kılıfları sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 kılıfları sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 11:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung, 7 Ağustos ile beraber gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde yepyeni ailesi olan Galaxy Note 10 serisini tanıtmış olacak. Artık tanıtıma çok az bir süre kala cihaza dair tüm detaylar belli olmaya devam ediyor. Şimdi ise Samsung markalı ve Galaxy Note 10 serisine ait olduğu iddia edilen bazı kılıflar ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu kılıflar ile beraber Note 10 cihazlarının tasarımlarına dair bazı detaylar da kesinleşmiş oldu diyebiliriz. Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus modelleri olarak çıkacak bu yeni serinin tanıtılmasına üç gün kala belli olan tüm Galaxy Note 10 özellikleri ve detayları neler, gelin detaylıca bakalım.

Samsung Galaxy Note 10 Kılıfları Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Note 10'da üst düzey su korumasıSamsung Galaxy Note 10'da üst düzey su koruması

Tıpkı bu yılın başında piyasaya giriş yapan Galaxy S10 tanıtımında olduğu gibi Unpacked etkinliği esnasında Samsung’un yeni resmi kılıfları da kullanıcılara sunulacak. Ortaya çıkan sızıntılara göre ise renkli silikon kapaklar, deri kapaklı kılıflar ve LED ışıklı kılıflar detaylarını görüyoruz. Kılıflar geniş bir renk çeşidi ile karşımıza çıkarken, dokunmatik panel desteği ve LED ışıkları ile oldukça dikkat çekmesi bekleniyor. Silikon kılıflar ise herhangi bir özelliğe sahip olmazken, deri kapaklı kılıfların ön yüzeyinde ince bir dokunmatik panel bulunuyor. Yıldız görünümlü bir arka tasarıma sahip olan yeni siyah kılıf, farklı yerlerde yanan ışıklı deseni ile kullanıcıların dikkatini çekmesi bekleniyor.

Diğer yandan marka, Clear View kılıflarını ve eski LED View tasarımlarını bu yıl sunmaması bekleniyor. Samsung’un LED cüzdanı ve S-View seçeneklerini bu yeni lansman da göstermemesi bekleniyor. Ancak Samsung Galaxy Note 10 Unpacked etkinliğinde şirket tarafından yeni veya sürpriz bir ürün tanıtılacak mı henüz bilinmiyor. Hep beraber 7 Ağustos’ta göreceğiz.


Samsung Galaxy Watch Active 2'nin renk seçenekleri sızdırıldıSamsung Galaxy Watch Active 2'nin renk seçenekleri sızdırıldı
Samsung Galaxy A90, 5G ile geliyorSamsung Galaxy A90, 5G ile geliyor

PAYLAŞ