Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-27 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung’un yeni nesil Galaxy S10 serisi sonrasında şirketin Ağustos ayında yeni Galaxy Note 10 modelini tanıtması bekleniyor. Modele dair detaylar ortaya çıkmaya başlarken şimdi ise bu yeni amiral gemisi cihazın ekran boyutu hakkında bazı bilgiler gözüktü. Galaxy S10 serisi ile beraber ekran tasarımı noktasında radikal bir değişikliğe giden marka bu değişimi Galaxy Note 10 ile de devam ettirmesi bekleniyor. Ağustos ayında gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber tanıtılması beklenen Note serisinin yeni amiral gemisi modeli için önemli bir iddia ortaya çıktı. Yabancı kaynaklı bir siteye göre Galaxy Note 10’un 6.6 inçlik Dinamik Super AMOLED büyük bir ekranı bulunacak.

Samsung Galaxy Note 10 Detayları

Samsung'un Yeni Amiral Gemisi Galaxy Note 10'dan Yeni Bilgiler Karşımıza Çıkmaya BaşladıSamsung'un Yeni Amiral Gemisi Galaxy Note 10'dan Yeni Bilgiler Karşımıza Çıkmaya Başladı

Bu söz konusu büyük ekranın 1440 x 3040 piksel çözünürlük sunması beklenirken kullanıcılara ise yüzde 89’luk bir ekran gövde oranı sunulacak. Ayrıca bu yeni amiral gemisi modelinde Infinity-O ekran tasarımını göreceğiz. Galaxy S10 Plus’ta olduğu gibi çift ön kameraya sahip olması beklenen Note 10’da yüksek bir ihtimalle 5G teknoloji desteği de bulunacak. Kamera detaylarında ise ana kameranın F1.5 12 megapiksellik OIS destekli olması bekleniyor. İkinci kamera ise telefoto lens görevi görecekken F2.4 olacak ve 2X optik yakınlaştırma imkanı sunacak.

Üçüncü kamera F2.2 diyafram değerli 16 megapiksel olacakken dördüncül kamera ise ToF 3D kamera sensör görevi görecek. Modelin ayrıca yenilenmiş bir S-Pen ile gelmesi düşünülüyor.


Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri ÇekiyorSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor
Samsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli OlduSamsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli Oldu

PAYLAŞ