Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 16:27:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un 2019 ile beraber yeni Galaxy Note 10 modelini tanıtması bekleniyor. Yaz aylarında tanıtılacak olan bu yeni cihaz hakkında yepyeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre yeni sızıntılar doğrultusunda cihazın büyük bir ekrana sahip olacağı düşünülüyor. 2019 yılı Samsung için bir hayli hareketli geçeceğe benziyor. Marka bir yandan katlanabilir yapıya sahip Galaxy F modeli üzerinde çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan ise yeni Galaxy S10 serisi hakkında deteaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Galaxy Note 10 hakkında bazı bilgiler meydana çıktı. Şimdi ise gelin Galaxy Note 10 modelinin ortaya çıkan bilgilerine bakalım.

Samsung Galaxy Note 10 Detayları

Galaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda EdiliyorGalaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda Ediliyor

Tahminlere göre Galaxy Note 10 modeli 6.66 inçlik büyüklüğünde 4K AMOLED bir ekrana sahip olacak. Büyük bir ekranla gelecek cihazın DaVinci kod adı ile geliştirme sürecinde olduğu tahmin ediliyor. Cihazın ekranı ile ön plana çıkması beklenirken bu noktada Galaxy Note 9’un 6.4 inçlik bir ekran ile geldiğini hatırlatalım. Yeni Note 10 ile beraber çerçevelerin bir hayli inceldiğini göreceğiz. Gövde boyutu olarak Note 9 ile aynı olacak cihaza gücü ise Snapdragon 855 yada 8150 olarak adlandırılan işlemci verecek. Bu işlemciye ise 6 GB RAM eşlik edecek. Ayrıca modelin kesin olarak 5G teknolojisine sahip olarak gelmesi bekleniyor.

2019’un yaz aylarında göreceğimiz bu model 3.5 mm’lik kulaklık girişine sahip olmayacak. Ön kameranın ekrana entegre olarak gelmesi düşünülen Samsung Galaxy Note 10 modeli ayrıca ekrana entegre parmak izi tarayıcısına sahip olacak. Ön kameranın ekrana entegre olarak göreceğimiz ilk Samsung modeli ise Galaxy S10 olacak. Galaxy F olarak gelecek bir başka 2019 Samsung cihazı ise katlanabilir yapı ile bir ilke imza atacak.


Galaxy Note 10 Ekran Boyutu İle ŞaşırtacakGalaxy Note 10 Ekran Boyutu İle Şaşırtacak

PAYLAŞ