Samsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli Oldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 17:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni nesil Galaxy S10 serisini tanıtmasına az bir zaman kaldı. Modelin bu amiral gemisi yılın en çok merak edilen cihazlarından birisi olurken cihaza dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Galaxy Note 10 için ekran boyutu belli oldu. Tıpkı Galaxy S10 ailesi kadar yeni nesil Note serisi modeller de bir hayli heyecanla bekleniyor. Samsung normal şartlarda Galaxy S ve Note modelleri ile beraber toplamda 3 farklı amiral gemisi cihaz ile karşımıza çıkıyor. Fakat 2019 yılında işlerin biraz değişmesi ve toplamda ise 5 farklı amiral gemisi ile beraber karşımıza çıkması bekleniyor. Yeni yılda da göreceğimiz Galaxy Note 10 ailesi büyük ekranı ile ön plana çıkan bir cihaz olacak. Şimdi ise bu söz konusu modelin ekran boyutu ile alakalı önemli detaylar ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Note 10 Ekran Detayları

Galaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda EdiliyorGalaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda Ediliyor

Gelen sızıntılar kaynağı Ice Universe’e göre Galaxy Note 10 modelinde 4K çözünürlüklü tam 6.7 inçlik büyük bir ekran göreceğiz. Galaxy Note 9 ve 6.5 inçlik iPhone XS Max modellerine göre yeni Galaxy Note 10 bir tık daha büyük bir cihaz olarak karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz haftalarda ise aynı kaynak üzerinden Galaxy S10 serisinin ekran detaylarına dair bilgiler ortaya çıkmıştı. S10 serisinin ise sırayla 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.4 inç ile 6.66 inçlik bir boyutlarla karşımıza çıkacağı belirtilmişti. Galaxy S serisinin ise en güçlü modeli olan S10 Plus’un Galaxy Note 9 ile aynı ekran boyutuna sahip olacağını görüyoruz.

Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor

Raporlara göre Galaxy Note 10 tarafında çok aşırı bir büyüme olması beklenmiyor. Güç tarafında ise cihazın Snapdragon 855 ve Exynos 9820 olarak iki farklı modele sahip olması bekleniyor. Yeni Note 10 serisini Ağustos 2019 ile beraber görmemiz bekleniyor.  


Galaxy Note 10 Ekran Boyutu İle ŞaşırtacakGalaxy Note 10 Ekran Boyutu İle Şaşırtacak
Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri ÇekiyorSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor

PAYLAŞ