Samsung Galaxy M52 5G’nin kamera özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M52 5G’nin kamera özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-29 18:03:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy M52 5G modelinin kamera konusunda özellikleri sızdırıldı. Orta seviye özelliğine sahip olan bu akıllı cep telefon toplamda beş adet kameraya sahip olacak. 

Samsung Galaxy M52 5G ile ilgili olarak yeni bilgiler ortaya çıktı. Yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak olan bu akıllı telefon için geri sayıma başlandı. Orta seviye olarak nitelendirilen cihazın ön ve arka kamera özellikleri belli oldu. Dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olacak olan bu akıllı telefon, Samsung Galaxy A52 modeli ile aynı özelliklere sahip olacak. Bunun yanı sıra eğer sızıntıların doğruluk payı varsa, iki cihazın ön kameraları da birbirinin aynısı olacak. 

Vivo, Samsung ve AMD ortaklığına olumlu bakıyorVivo, Samsung ve AMD ortaklığına olumlu bakıyor

Samsung Galaxy M52 5G, beş adet kamera ile gelecek

Üzerinde yer alan tüm kameraları sızdırılan bu akıllı telefon, arka kısmında 64 Megapiksel lens ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bunun yanı sıra ana kameraya ek olarak, 12 Megapiksel değerinde ultra geniş açı ve iki adet 5 Megapiksel makro ve derinlik sensörü de yer alacak. Galaxy A52 ile aynı kuruluma sahip olan bu akıllı cihazın özelliklerinin de benzer olacağı düşünülüyor. Akıllı telefonun HDR ve panorama destekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmasına kesin çözüm olarak bakılıyor. Aynı zamanda video noktasında da benzer özelliklere sahip olabilir. Galaxy A52 modeli 4K 30 FPS ve 1080p 60FPS kalitesi cihazların kaliteli bir şekilde performans sergilemesini saplar. Bu özelliklerin Galaxy A52 modelinde de olacağı düşünülüyor. Ön kamera bilgileri de sızdırılan bu akıllı telefon, kullanıcılara 32 Megapiksel lens sunacak.

Samsung Galaxy M52 5G teknik özellikleri

Orta seviyeye konumlandırılan bu akıllı telefon rekabetine dahil olacak olan akıllı telefon, rakiplerinden geride kalmak istemiyor. Özellikle de Çin merkezli rakiplerinin orta seviyede kurmuş olduğu hakimiyet Samsung kısmında da dikkatle takip ediliyor. Firma bu sebeple fiyat performans konusunda ince detayların her birini inceleyerek devam ediyor. Geçtiğimiz günler içerisinde Geekbench platformunda kendini gösteren akıllı telefonun kullanacağı işlemci belli oldu. Samsung Galaxy M52 5G modeli Snapdragon 778G işlemci sisteminden güç alacak. Snapdragon 750G'ye göre daha performanslı yapısı ile dikkat çeken işlemci, Samsung'u rekabette geri planda bırakabilir. 

6 GB RAM kapasitesine sahip olacak olan bu akıllı telefon kullanıcılarına 128 GB‘lık dahili depolama alanı sağlayacak. Aynı zamanda iddialara göre 4500 mAh batarya kapasitesine sahip olacak. Galaxy M serisinde yüksek batarya kapasitelerini kullanıcıların beğenisine sunan Samsung, görüldüğü üzere değişiklik yapacak. Cihaz hakkında gelecek günlerde daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

 


Samsung Galaxy M22 çift sim ile gelebilirSamsung Galaxy M22 çift sim ile gelebilir
Samsung'un yeni katlanabilir telefonu böyle gözükebilirSamsung'un yeni katlanabilir telefonu böyle gözükebilir
Samsung Galaxy Buds 2 görselleri sızdırıldıSamsung Galaxy Buds 2 görselleri sızdırıldı

PAYLAŞ