Samsung Galaxy M52 5G önyükleyici nasıl açılır? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M52 5G önyükleyici nasıl açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-30 08:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Nasıl Yapılır?

Bu eğitimde, Samsung Galaxy M52 5G'de önyükleyicinin kilidini nasıl açacağınızı öğreneceksiniz. Önyükleyici, işletim sisteminden önce çalışan bir kod parçasıdır. Telefona nasıl başlatılacağı ve sistem çekirdeğinin nasıl bulunacağı konusunda talimat verir. Önyükleyici görüntüsü her zaman bir cihaza özeldir çünkü her telefonun farklı özellikleri ve işlemcileri vardır. Gelin cihazınızdaki önyükleyici ayarlarına birlikte göz atalım.

Önyükleyici nedir?

Diğer tüm Android telefonlarda olduğu gibi, Galaxy M52 5G'nin de kendi önyükleyicisi vardır. Ancak bir sorun var. Samsung, güvenlik nedeniyle Galaxy M52 5G'nin önyükleyicisini kilitledi. Ortalama bir tüketici iseniz, telefonunuzun kilitli bir önyükleyicisi olmasına asla aldırmazsınız. Ancak, telefonunuzla uğraşmayı seven ileri düzey bir kullanıcıysanız, kilitli bir önyükleyici büyük bir sorundur. ROM'lar, modlar ve özel dosyalar Android deneyiminin büyük bir parçasıdır. Ancak, kilitli bir önyükleyici ile özel ROM'ları, çekirdekleri flaş edemez veya telefonu rootlayamazsınız.

Samsung artık reklam yapmayacakSamsung artık reklam yapmayacak

Ağustos ayında Android 11 güncellemesi alacak Samsung akıllı telefonlar

Bunlardan herhangi birini yapmadan önce Galaxy M52 5G'nizin önyükleyicisinin kilidini açmanız gerekir. Neyse ki Samsung, en azından Exynos türevlerinde, kullanıcıların önyükleyicinin kilidini açmasını çok kolaylaştırdı.

Samsung Galaxy M52 5G'de önyükleyicinin kilidini kolayca açabilirsiniz. Herhangi bir özel alete ihtiyacınız yoktur. Kilit açma özelliği telefonda yerleşiktir.

Galaxy M52 5G'de Bootloader Nasıl Açılır?

Uyarı: Önyükleyicinin kilidini açtığınızda, dahili depolamadaki uygulamalar, dosyalar, fotoğraflar, videolar dahil olmak üzere telefonunuzdaki tüm veriler silinecektir. 

  1. Telefonunuzun kilidini açın ve Ayarlar menüsünü açın .
  2. Aşağı kaydırın ve Telefon Hakkında -> Yazılım Bilgileri üzerine dokunun .
  3. Yapı Numarasını bulun . Yedi kez hızlıca dokunun. Bu, Geliştirici Seçeneklerini etkinleştirecektir .
  4. Ayarlar menüsüne geri dönün , aşağı kaydırın ve Geliştirici Seçenekleri'ne dokunun .
  5. OEM Kilit Açma adında bir geçiş var : Önyükleyicinin kilidinin açılmasına izin ver. Geçişe dokunun. 
  6. Şimdi güç düğmesini basılı tutun. Dokunun kapatıp telefonu kapatmak için.
  7. Telefonunuzu bir USB kablosuyla bir bilgisayara bağlarken ses açma ve ses kısma düğmelerini basılı tutun . Telefon İndirme Modunda açılacaktır .
  8. Telefon bir Uyarı ekranı gösterecektir . Sesi açma düğmesine bir kez daha basın ve basılı tutun.
  9. Telefon bir Unlock Bootloader gösterecek mi? ekran. Sesi açma düğmesini basılı tutun. Bu, önyükleyicinin kilidini açar ve telefonunuzdaki tüm veriler silinir.
  10. Telefon otomatik olarak yeniden başlatılacaktır. Telefonunuzu bir WiFi ağına bağlayın ve kurulumun geri kalanını atlayın.
  11. Gidin  Telefon> Yazılım Bilgiler> Ayarlar  ve hızlı bir şekilde 7 kez dokunun  Yapı Numarası'na  etkinleştirmek için  Geliştirici Seçenekleri . Geliştirici seçeneklerine gidin ve OEM kilit açmanın gri olduğundan emin olun.

Bu, Samsung Galaxy M52 5G'nizin önyükleyicisinin kilidini açacaktır. Bootloader kilidi açıldığında, telefonunuzdaki tüm veriler silinecektir. Telefon stok fabrika ayarlarına dönecektir. İşte bu kadar kolay şimdi tek yapmanız gereken telefonunuzun ayarlarını yeniden yapmak.

 


Samsung yeni ekran tedarikçisini duyurduSamsung yeni ekran tedarikçisini duyurdu
Samsung rekor hıza sahip DDR5 Ram'i tanıttıSamsung rekor hıza sahip DDR5 Ram'i tanıttı

PAYLAŞ