Samsung Galaxy M51'in tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M51'in tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-24 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’dan orta seviyeye yönelik modeller görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketin üzerinde çalışmış olduğu yeni bir modelin konsept görüntüleri ortaya çıktı. Galaxy M51 olarak gelmesi beklenen bu model sahip olduğu özellikler ile kullanıcılara iyi bir teknoloji deneyimi sunmayı hedefliyor. Şirket, bir süredir giriş ve orta seviye modelleri üzerine yoğunlaşmış durumda. 2020 yılı için Samsung’un ilk amiral gemisi modelini Galaxy S20 ailesi olarak gördük. Bu amiral gemisi serisinin duyurulması sonrasında şirket şimdi ise giriş ve orta seviye modellere odaklanmış durumda diyebiliriz. Bir süredir üzerinde çalıştığı düşünülen bu modelin konsept tasarım görselleri yayınlandı. Kısa süre sonra pazara giriş yapması beklenen Galaxy M51 neler sunacak gelin bakalım.

Samsung Galaxy M51 görselleri yayınlandı

Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy M21 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy M21 özellikleri ve fiyatı

Sızdırılan söz konusu görsellere göre bu yeni modelin kavisleri olmayan düz ve delikli bir ekran ile geleceğini görüyoruz. Çerçeve noktasında oldukça minimalize bir tasarım tercih eden şirket, çerçeveleri oldukça ince tutmayı başarmış diyebiliriz. Ancak bu modelde ekran üzerinden parmak izi tarayıcı özelliğinin olmadığını belirtelim. Cihaz arka yüzeyinde dikdörtgen yapıya sahip 3’lü kamera sistemi yer alıyor. Son dönemde piyasaya giren orta seviye cihazlarının çoğunda üçlü kamera sisteminin artık bir standart haline geldiğini söyleyebiliriz.

Bu yeni modelin 6.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması beklenirken, 3.5 mm kulaklık girişi ile beraber USB Type-C şarj portuna da sahip olacak. Ses ve güç tuşlarının sağ tarafta yer aldığı modelin parmak izi okuyucusu ise arka yüzeye konumlandırılmış durumda. Samsung Galaxy M50 adlı bir model piyasaya sürmezken, bu noktada yüksek bir ihtimalle bu cihazın Galaxy M51 olarak gelmesi bekleniyor. Bakalım model ne gibi yenilikler sunacak göreceğiz.


Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A41 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A41 özellikleri ve fiyatı
Samsung, One UI 2.5 arayüzü için çalışmalara başladıSamsung, One UI 2.5 arayüzü için çalışmalara başladı

PAYLAŞ