Samsung Galaxy M51 için ortaya çıkan yeni detaylar - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M51 için ortaya çıkan yeni detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-05 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un 2020 Galaxy M serisi ailesine dahil edeceği Samsung Galaxy M51 cihazına dair detaylar belli olmaya başladı. Yaşanan en yeni gelişmeye göre modelin hızlı şarj noktasında sunacağı özellikler de belli oldu. Samsung Galaxy M51 modeli, teknik özellikler noktasında neredeyse tüm detayları belli olmuş bir cihaz diyebiliriz. Yeni detaya göre ise cihazda 5000 mAh kapasiteye sahip pilin 25W hızlı şarj destekleyicisi olacak. Bu söz konusu değer artık günümüz için ufak bir değer olarak gözükse de, cihazın orta seviye bir model olduğundan ötürü yeterli olduğunu belirtebiliriz. Baktığımız zaman üst seviye amiral gemisi cihazlarda bu hızlı şarj desteği tarafında 120W seviyelerini görüyoruz.

Samsung Galaxy M51 hakkında bilinen detaylar

Google ve Samsung arasında gizli bir anlaşma mı var?Google ve Samsung arasında gizli bir anlaşma mı var?

Söz konusu modelin arka tarafında ana kamera olarak 64 megapiksel ISOCELL Bright GW1 yer alacak. Dörtlü kamera sisteminin sahip olacak bu telefon söylenen göre 6.3 inç büyüklüğünde Full HD+ Super AMOLED yapılı bir ekrana sahip olacak. İşlemci gücü tarafından sızdırılan Geekbench sonuçlarına göre Snapdragon 730 kullanan bu model 8 GB RAM desteğine sahip olarak gelecek. Bağlantı tarafında sürpriz olmayarak USB-C kullanılacak olan bu modelin tasarımsal olarak da şık olması bekleniyor. Ön kamerayı ekran deliği ile getiren cihazın parmak izi sensörü ise arka yüzeyde yer alacak. Cihazın 3.5mm kulaklık girişini de barındırdığını belirtelim.

Fiyat olarak belli olmayan bu yeni cihazın 250 dolar seviyelerinde olması bekleniyor. Samsung Galaxy M51 modeli bütçe dostu bir model olduğu için fiyatında o seviyelerde olması bekleniyor. Şirketin orta seviye tarafında zenginliği artmaya devam ederken, bir yandan ise Galaxy M31s modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Bu her iki cihazında ülkemizde satışta olması bekleniyor.


Güney Kore’de Samsung COVID-19 test merkezi kurduGüney Kore’de Samsung COVID-19 test merkezi kurdu
Samsung Galaxy S20 FE 5G'nin tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy S20 FE 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ