Samsung Galaxy M42'nin bazı özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M42'nin bazı özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-12 11:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon yelpazesini günden güne genişleten Apple, yakında M42 modelini piyasaya sürecek.

Akıllı telefon piyasasının en güçlü üreticilerinden biri olan Samsung, ürün gamını hızla genişletmeye devam ediyor. Yakında M42’i modelini tanıtacak olan şirketin yeni telefonun bazı özellikleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A52 ve A72'de yeni sızıntılarSamsung Galaxy A52 ve A72'de yeni sızıntılar

Galaxy M42 hakkında gelen yeni sızıntılara göre cihaz gücünü 6.000 mAh’lık bir bataryadan alacak. Bu telefonla birlikte Galaxy serisinde bir ilke imza atacak olan şirket M42 modelinde 5G modeme yer verecek. Türkiye’de de piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy M42’nin ne zaman tanıtılacağı henüz netleşmese de cihazın özelliklerinin yakında daha da detaylanması bekleniyor.

Samsung Galaxy M42’yi bazı ülkelerde 4G versiyonuyla satışa sunacak

Samsung 5G teknolojisinde ne kadar önde olan şirketler arasında olsa da bazı ülkelerde hala 5G altyapısı olmaması şirketin cihazları farklı versiyonlarla satışa sunmasına neden oluyor. Örneğin bildiğiniz gibi ülkemizde hala 5G ağı kullanıma açılmadı.

Samsung Galaxy A72'nin ses sistemiyle bir ilke imza atacak

Bu konuyla ilgili çok fazla detay olmaması da 5G ağının ülkemizde 2021 içinde kullanıma sunulmayacağını düşündürmekte. Zaten şuan gelişmiş ülkelerde dahi 5G altyapısı tam olarak hazır değil. Mevcut mobil ağları hız konusunda birçok kişiyi fazlasıyla tatmin ediyor ancak 5G dönemine de artık geçmek gerekiyor. Fakat bunun ülkemiz için ne zaman olacağı belli değil. Bu nedenle Samsung 5G desteğine sahip olan akıllı telefon modellerini altyapı desteği olmayan ülkelerde 4G versiyonlarıyla satışa çıkaracak.


Samsung Galaxy A72'nin ses sistemiyle bir ilke imza atacakSamsung Galaxy A72'nin ses sistemiyle bir ilke imza atacak
Samsung yeni bir Unpacked etkinliği düzenliyorSamsung yeni bir Unpacked etkinliği düzenliyor

PAYLAŞ