Samsung Galaxy M42 5G özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M42 5G özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-12 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Hindistan pazarında Galaxy M42 5G adında yeni bir akıllı cep telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sosyal medya kendini gösteren bu akıllı cihaz, Sharma adlı bir kullanıcı tarafından Twitter hesabı üzerinde paylaşıldı. 

Güney Kore merkezli olan akıllı cihaz üreticilerinden Samsung, pazarda sürekli olarak farklı fiyat etiketlerine sahip yeni akıllı cep telefonları kullanıcıların beğenisine sunmaya devam ediyor. Samsung, bu stratejisini küresel akıllı cep telefon pazarına hakim olmasıyla beraber başarılı bir şekilde devam ettiriyor. 

Samsung Galaxy Z Flip 2'nin bataryası gözüktüSamsung Galaxy Z Flip 2'nin bataryası gözüktü

Galaxy M42 5G M serisinin ilk 5G destekli cihazı olacak

Yakın zaman içerisinde tanıtılması beklenen bu akıllı cihazın Samsung'un Galaxy M serisindeki ilk 5G özelliğine sahip olan akıllı cep telefon olma özelliğine sahiptir. Şu ana kadar resmi olarak cihaz hakkında herhangi bir bilgi sunulmadı. Fakat teaser'a bağlı olarak lansmanın yakın tarih içerisinde gerçekleşeceği düşünülüyor. 

Daha önceden elde edilen raporlara göre akıllı cep telefon SM-M426B/DS model numarasına sahip olacak. Aynı zamanda söz konusu telefonun gücünü Qualcomm Snapdragon 750G yonga setinden alacağı ön görülüyor. Geekbench'ten yapılan sızıntı ve kaynak kodu, test edilen cihazın aynı zamanda SD750G'ye karşılık gelen Adreno 619 GPU'ya sahip olduğunu gösteriyor. 6.6 inç Super AMOLED FHD+ ekran üzerine kurulması beklenen bu akıllı cihazın, 64 megapiksel birincil kameraya sahip olan dörtlü kamera kurulumu ile geleceği dile getiriliyor. Cihazın ön kısmında ise 32 megapiksel değerinde selfie kamerasının olacağı düşünülüyor. 

6.000 mAh pil kapasitesine sahip olması beklenen bu akıllı cihazın 15 W'a kadar hızlı şarj desteğiyle geleceği dile getiriliyor. Aynı zamanda söz konusu bu akıllı cep telefonun ekran için parmak izi sensörüne sahip olacağı ve kutusundan çıkarken de One UI 3.1 desteğine sahip olacağı belirtiliyor. Galaxy M42 5G hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 


Samsung klavyelerinde titreşim nasıl kapatılır?Samsung klavyelerinde titreşim nasıl kapatılır?
Samsung ve Gorilla Glass'dan önemli ortaklıkSamsung ve Gorilla Glass'dan önemli ortaklık
Samsung Galaxy A82'nin ilk görüntüleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A82'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı

PAYLAŞ