Samsung Galaxy M32 5G ile geliyor? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M32 5G ile geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-23 13:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerde orta segment telefonlarıyla da adından söz ettiren Samsung ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Orga segment kategorisinde yüksek bataryalı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Güney Kore merkezli şirket yakında Galaxy M31 modelini tanıtacak.

Akıllı telefon pazarının önde gelen teknoloji şirketlerinden olan Samsung, orta segment sınıfıyla satış rakamlarını ciddi oranda arttırdı. Bu konuda özellikle F62’nin 7.000 mAh’lık bataryasıyla dikkat çeken şirket kullanıcılarına iki gün kesintisiz kullanım vadediyordu. Amiral gemisi telefonlarının yanı sıra bu segmentte de yüksek bataryalı cihazlar üreten şirketin A ve M serisine ait pek çok modelinde en az 4.500 mAh’lık bir pil bulunuyor. Bu modeller arasına bir yenisini eklemeye hazırlanan şirketin Galaxy M32 modelinin batarya kapasitesi ortaya çıktı.

Samsung, en güçlü telefonla birlikte etkinlik tarihini duyurduSamsung, en güçlü telefonla birlikte etkinlik tarihini duyurdu

Bir güvenlik sertifikası şirketi olan DEKRA tarafından ortaya çıkarılan Samsung Galaxy M32 “EB-BM325ABN” model numarasına sahip. Cihazın sahip olduğu batarya kapasitesi ise 5.830 mAh batarya kapasitesine sahip. Ancak şirketin Samsung, M32’yi 6.000 mAh batarya kapasiteli şeklinde pazarlayacağı düşünülüyor.

Cihazın kaç W’luk hızlı şarj sunacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak modelin Galaxy F41 modeli de benzer bir batarya kapasitesi ile geldiği göz önünde bulundurulursa bu modelinde 15W hızlı şarj desteğine sahip olması muhtemel gibi görünüyor.

Samsung Galaxy M32 özellikleri

Galaxy A32 modelini temsil alması beklenen M32’nin 90 Hz yenileme hızına sahip 6.4 inç Super AMOLED ekranla geleceği söyleniyor. Sızıntılara göre gücünü Mediatek Helio G80 yonga setinden alacak olan cihaz kutusundan Android 11 tabanlı ve One UI 3 arayüzü ile çıkacak. Arka panelinde dörtlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapması beklenen Galaxy M31 sızıntılara göre n 64 Megapiksel ana kamera ve 8 Megapiksel, 5 Megapiksel ve 5 Megapiksel’lik lesnlere ev sahipliği yapacak.

Samsung Galaxy M42 5G özellikleri belli oldu

Ek olarak SamMobile tarafından aktarılan bilgilere göre cihaz Wi-Fi 5.0, Bluetooth 5.0 ve USB Type-C girişi ile gelecek. Ancak tüm bu tenik özelliklerin cihazın çıkışına kadar değişebileceğini de unutmamak gerek.

28 Nisan’da M serisinin ilk 5G destekli akıllı telefonunu tanıtmak için hazırlanan şirketin bu modelleri ne kadardan piyasaya süreceği ise henüz bilinmiyor.


Samsung Galaxy S22'den ilk detaylar geliyorSamsung Galaxy S22'den ilk detaylar geliyor
Samsung yeni modellerinde Armor Frame kullanacakSamsung yeni modellerinde Armor Frame kullanacak

PAYLAŞ