Samsung Galaxy M31 için One UI 3.0 sabit sürümü yolda - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M31 için One UI 3.0 sabit sürümü yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-20 14:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Daha önce gündemde yer aldığı üzere geçtiğimiz ay Samsung; Android 11 tabanlı olan One UI 3.0 beta programı Samsung Galaxy M31 adlı cihazlar için sunulmuştu. Şirket şimdi ise One UI 3.0 için sabit bir sürüm sundu. Bu sayede de Samsung Galaxy M31, One UI 3.0 güncellemesini alan ilk orta sınıf akıllı cep telefonlardan biri oldu. 

Samsung Galaxy M31 cihazlara One UI 3.0 güncellemesi M315FXXU2BUAC yazılım versiyonu ile beraber hazırlandı. Bu güncellemenin içinde bulunan yenilikler arasında ise 2021 Ocak Android güvenlik yaması da bulunuyor. Söz konusu bu güncellemenin gerektirmiş olduğu indirme boyutu ise 400 MB şeklinde kullanıcıların karşısına çıkıyor. Yeni işletim sistemi seçeneği ile beraber Samsung Galaxy M31 akıllı cep telefonlara yeniden düzenlenmiş bir arayüz ve çeşitli farklı özellikler ile beraber geliyor. 

Samsung Galaxy M31'in yeni versiyonu tanıtıldıSamsung Galaxy M31'in yeni versiyonu tanıtıldı

Samsung Galaxy M31 için Android 11 güncellemesi günlüğüne bakmak gerekirse değişimler ile ilgili olarak daha detaylı bilgilere sahip olmak mümkündür. Kısa bir özet geçersek cihazın görünümünde kullanıma yönelik düzenlemelerin yanı sıra uygulama performansı ile paralel olarak pil iyileştirmeleri de bu güncelleme ile beraber sunuluyor. Tasarımsal olarak değişikliklerin dışında ise güncellemede ise genel olarak kişiselleştirmelerde yenilikler, ana ekran ve kilit ekranında farklılıklar vardır. Bunlara ek olarak arama ve mesajlarda da daha gelişmiş ve işlevsel seçenekler, resim ve video çekimlerinde daha geniş özellikler, klavyeyle gelen yenilikler, ulaşılabilirlik düzenlemeleri ve gizlilik ile ilgili korumalar da dikkat çekiyor. Galaxy M31 için One UI 3.0 güncellemesi şu anda Hindistan’daki beta kullanıcıları için yayınlanıyor ancak kısa zamanda diğer kullanıcılara da ulaşması bekleniyor. Samsung Galaxy M31 ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilginin elde edilmesi ve yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 


Samsung Galaxy M31s'in tasarımı ve çıkış tarihi sızdırıldıSamsung Galaxy M31s'in tasarımı ve çıkış tarihi sızdırıldı
Resmi olarak tanıtılan Galaxy M31s özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Galaxy M31s özellikleri ve fiyatı
Samsung Galaxy M31 Prime özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy M31 Prime özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ