Samsung Galaxy M31 Geekbench'te Gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M31 Geekbench'te Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-26 19:59:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un sevilen orta seviye serilerinden olan Galaxy M serisi için yeni bir model daha ortaya çıktı. Şirketin Geekbenct testlerine sokmuş olduğu yeni akıllı telefonun model kodu, cihazın Galaxy M31 olarak geleceğini gösteriyor. Geekbench testlerinde ise bu yeni modele dair bazı detay ve özellikler belli oluyor. Güney Koreli şirket Samsung, 2019 yılını oldukça başarılı bir şekilde arkasında bıraktı. Geride bıraktığı yıl içerisinde Samsung, sadece amiral gemisi modeller ile değil orta segment akıllı telefonları ile de kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde tercih edildi. Şirket Şubat ve Eylül aylarında sırayla Galaxy M30 ve Galaxy M30s modellerini kullanıcılarına sundu. Ancak şirketin Galaxy M30 serisine bir yeni model daha kazandıracağı belli oldu.

Galaxy M31 Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Buds+ görseli sızdıSamsung Galaxy Buds+ görseli sızdı

Geekbench testlerinde boy gösteren modelin bazı özellikleri de ortaya çıkmış durumda. Galaxy M31 modeli testlerde “SM-M315F” model koduna sahip olurken buna göre Exynos 9611 işlemcisinden gücünü alacak. Diğer yandan 6 GB RAM desteği yer alması beklenen bu model kutu içerisinden Android 10 işletim sistemi ile çıkacak. Galaxy M31 testlerine göre tek çekirdekte 348 puan alırken, çoklu çekirdek testlerinde ise 1214 puan aldığını görüyoruz. Bu değerlere göre ise çoklu çekirdek gerektiren işlemlerde Galaxy M31’in daha fazla performans sunacağı anlamına geliyor.

Galaxy M31 modelinde yer alacak olan tasarıma dair henüz bir detay bulunmuyor. Ancak bazı söylentilere göre modelde 48 megapiksel ana kamera göreceğiz. Bu kameraya 12 megapiksel ultra geniş açı sensörü ve 5 megapiksel derinlik sensörü eşlik edecek. Üçlü kamera sistemine sahip olması düşünülen bu modelin, genel anlamda orta seviye bir model olacağı gözüküyor. Bakalım özellikle yoğun ilgi göre M ve A serisi sonrasında bu model nasıl bir konumda olacak göreceğiz.


Samsung Galaxy S11, Galaxy S20 ismiyle gelebilirSamsung Galaxy S11, Galaxy S20 ismiyle gelebilir
Samsung Galaxy S11'in tasarımı sızdırıldıSamsung Galaxy S11'in tasarımı sızdırıldı

PAYLAŞ