Samsung Galaxy M31, 64MP'lik ana kamera ile gelecek - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M31, 64MP'lik ana kamera ile gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-06 16:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un küresel pazarda popüler olan Galaxy M serisine yönelik yeni üyeler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise bu seriye yeni üye olarak Galaxy M31 modeline dair detaylar ve özellikler ortaya çıktı. Galaxy M31 modeli için cihazın tanıtım görselleri ortaya çıktı. Samsung Galaxy M30 modelinin halefi olarak gözüken bu cihaz 64 MP kamera ile gelmesi bekleniyor. Samsung’un dörtlü kamera sistemine sahip olacağı söylenen bu modelin bataryası ile de öne çıkması bekleniyor. Galaxy M31 modelinin ayrıca tek olarak değil yeni M serisi olarak Galaxy M11, Galaxy M21 ve Galaxy M41 ile beraber piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu noktada Hindistan kaynaklı bazı YouTube kanalları tarafından Galaxy M31’in piyasaya sürüleceği doğrulanarak bazı özellikleri de açıklandı.

Samsung Galaxy M31 detayları ortaya çıktı

Android 10 güncellemesi alacak Samsung cihazlarıAndroid 10 güncellemesi alacak Samsung cihazları

İlk olarak Galaxy M31 modeline dair ortaya çıkan ilk fotoğraf 64 MB ana kamera ile geleceğini gösteriyor. Cihazda bu noktada Galaxy A70s ve Realme XT gibi cihazlarda bulunan Samsung’un geçtiğimiz yıl tanıttığı ISOCELL GW1 sensörü bulunuyor. Cihazın 64 MB kamerasının yanı sıra Mega Monster, etiketi ile cihazda Galaxy M30 modelinde bulunan 5000 mAh bataryadan daha büyük bir batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor. Şirket Hindistan’da akıllı telefonların tanıtımı için sosyal medya araçları yerine YouTuber’ları daha fazla kullanıyor. Hindistan pazarı şirket için oldukça önemli olurken, ülkedeki içerik üreticileri desteklenerek Çinli rakipler ile rekabet etmeyi hedefliyor.

Samsung Galxy M31 modeli daha öncesinde SM-M315F/DS model numarası ile Bluetooth SIG ve WiFi alliance sertifikalarında gözükmüştü. Daha sonra ise aynı model numarası ile Geekbench’te 6 GB RAM ile Exynos 9611 işlemcisi ile gözüktü. Diğer yandan modelin Android 10 ile geleceği de beklentiler arasında bulunuyor.  


Samsung Galaxy S10'na birden fazla parmak izi nasıl eklenir?Samsung Galaxy S10'na birden fazla parmak izi nasıl eklenir?
Samsung'un deneysel bir tasarım üzerinde çalıştığı ortaya çıktıSamsung'un deneysel bir tasarım üzerinde çalıştığı ortaya çıktı

PAYLAŞ