Samsung Galaxy M30s'in yeni versiyonu geliyor! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M30s'in yeni versiyonu geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-13 15:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dev pil kapasitesiyle dikkatleri üzerine toplayan Galaxy M30s’in yeni bir versiyonun geleceği öğrenildi.

Hali hazırda 4 GB RAM 64 GB dahili depolama kapasitesi ve 6 GB RAM 128 GB dahili depolama kapasitesiyle iki farklı versiyona sahip olan Galaxy M30s ailesine yeni bir model daha ekleniyor. Farklı kullanıcı kitlelerini göz önünde bulundurarak ihtiyaca yönelik akıllı telefonlar üretmeye çalışan Samsung’un aile 4GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip yeni bir model daha ekleyeceği öğrenildi. Ancak Hindistan merkezli lanse edilecek olan cihazın düşük RAM kapasitesi akıllarda soru işareti bırakıyor. Cihazın yüksek depolama kapasitesinin yanında 4 GB bir RAM kapasitesine sahip olmasının alıcılarda nasıl bir etki yapacağı şimdiden tartışma konusu olmuş durumda. Türkiye’de de satışa sunulması beklenen yeni versiyonun global pazardaki yerini ne zaman alacağına dair ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Samsung Galaxy M21 tasarımı ve tanıtım tarihiSamsung Galaxy M21 tasarımı ve tanıtım tarihi

Samsung Galaxy M30s özellikleri ve fiyatı

6.4 inç ekran boyutuna sahip olan Galaxy M30s 2400×1080 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olan Super AMOLED ekran üstüne kurulu. Gücünü Exynos 9611 işlemci yongasından alan Galaxy M30s arka panelinde üçlü kamera sistemine sahip. 48 MP’lik ana kamera, 5 MP’lik derinlik sensörü ve 8 MP’lik ultra geniş açılı kameraya sahip olan Galaxy M30s 24 MP’lik selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor. Kamera yazılımı olarak gelişmiş özelliklere sahip olan cihaz kullanıcılarına bokeh efektini yazılımsal olarak sunuyor.

Samsung Galaxy A11'in açıklanan ilk özellikleri

Kutusundan Android Pie temelli çıkan Galaxy M30s One UI 1.1 arayüzüne sahip. 6.000 mAh’lık güçlü bataryasıyla dikkatleri üzerine çeken Galaxy M30s’in Türkiye’deki satış rakamı 2.699 TL. Cihazın yeni versiyonun satış fiyatı ise henüz bilinmiyor. Galaxy M30s’le ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


Samsung Galaxy M11'in görseli ve teknik detayları sızdırıldı!Samsung Galaxy M11'in görseli ve teknik detayları sızdırıldı!
Samsung yeni katı hal lityum metal bataryasını tanıttıSamsung yeni katı hal lityum metal bataryasını tanıttı

PAYLAŞ