Samsung Galaxy M30s özellikleri ve tasarımı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M30s özellikleri ve tasarımı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-28 16:00:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Samsung bu sene yenilenen Galaxy A serisi telefonların “S” versiyonu cihazlarını tanıtmaya hız kesmeden devam ediyor. Aynı stratejiyi Galaxy M serisi cihazlar için de uygulamaya karar veren şirket Galaxy M20s’den sonra Galaxy M30s üzerinde çalışmaya başladığının haberini vermişti. Sahip olacağı özellikler açısından ilgi uyandıran Galaxy M30s hakkında ise detaylar yavaş yavaş belli olamaya başladı.  

Galaxy M30s’in tasarımı sızdırıldı 

Samsung Galaxy Tab S6 Resmi Olarak Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıSamsung Galaxy Tab S6 Resmi Olarak Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Galaxy M30s ile ilgili gelen ilk sızıntıları geçtiğimiz gün sizlerle paylaşmıştık. Hatırlarsanız ilk söylentiler yeni versiyonun arka ekranında iki kamera teknoloji olacağı yönündeydi. Bu açıdan incelediğimizde Samsung’un şuan ki lider teknolojisinin altına bir cihazı pazara süreceği düşünülmüştü ki cihazın tasarımın sızması tüm bu düşünceleri değiştirdi. Galaxy M30s’in sızan tasarım görseline göre Samsugun yeni versiyonda da 3 kamera teknolojisini kullanmaya devam edecek. 

Yeni Galaxy M ve A Serileri Ortaya Çıktı

Bunun yanı sıra Samsung M30s’te dikkatleri çeken en büyük detay, yeni versiyonda Samsung’un beklenenden daha yüksek çözünürlüğe sahip bir kamere kullanılmayı tercih etmesi. Arka kısımda kameranın olduğu alan yeniden tasarlanarak kamera sol üst köşeye dikey bir biçimde konumlandırılmış.  

Galaxy M30s özellikleri 

Hatırlarsanız Samsung Galaxy M30 13’ün ana kamerası 13 Megapiksel çözünürlüğe sahipti. Yeni Galaxy M30s ise 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamera ve hemen altında geniş açılı sensörle birlikte ana kamerayı destekleyen derinlik sensörü ile kullanıcılarına merhaba diyecek. 

Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi

Yeni versiyonda Samsung’un değiştirdiği tek özellik tasarım ve kamerada dahil. Galaxy M30s ile birlikte marka daha iyi bir işlemciyi kullanmayı da tercih etmiş. Bu doğrultuda yeni Galaxy M30s gücünü Exynos 9610 işlemciden alacak. Galaxy A50’de olduğu gibi Galaxy M30s modelinde de sekiz çekirdekli işlemci kullanan Samsung’un yeni versiyonundaki işlemci hızı 2.3 GHz’e çıkabiliyor.  

Batarya özellikleri açısından da oldukça etkileyici olan Galaxy M30s 5.000 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olmasıyla Galaxy A50’nin de önüne geçiyor. 


Samsung Galaxy A10S Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıSamsung Galaxy A10S Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
Samsung Galaxy A50S ve A30S Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıSamsung Galaxy A50S ve A30S Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ