Samsung Galaxy M30 Tasarım Detayları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M30 Tasarım Detayları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-11 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung’un henüz geçtiğimiz hafta satışa çıkan yeni Galaxy M serisi modelleri oldukça dikkat çekmişti. Şimdi ise şirketin yeni Galaxy M30 modeli ortaya çıktı. Şirketin yakın kaynaklarından ortaya çıkan bilgilere göre modelin orta-üst segmete hitap eden bir cihaz olması bekleniyor. Üçlü kamera sistemi ile dikkat çekmesi beklenen Galaxy M30 modelinin tüm tasarım detayları yeniden sızdırıldı. Daha önce donanım detayları sızdırılan yeni Galaxy M modelinin şimdi ise tasarım detayları ortaya çıktı. Yapılan sızıntıya göre Galaxy M30 modelinin diğer modellerde olan A7 cihazı gibi üçlü bir kamera sistemi ile gelmesi bekleniyor. 6.38 inçlik ekran boyutuna sahip olacağı düşünülen bu cihazda Infinity-V AMOLED bir ekran üzerinde su damlası çentikli bulunması bekleniyor.

Galaxy M30 Hakkında Tüm Bilinenler

Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken GözüktüSamsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü

Ön yüzeyde ise kamera noktasında 16 megapiksellik bir sensörün yer alması bekleniyor. Tasarım tarafında geçişli bir renk efektinin modelde bulunması beklenirken ana kamera tarafında M30 cihazında üçlü kamera sistemi göreceğiz. Bu kamera detaylarında ise 13 megapiksellik ana, 5 megapiksellik ikinci ve 5 megapiksellik üçüncü kamera kullanıcıları karşılayacak. Sızdırılan M30 modelinin şemasına göre cihazın arka yüzeyinde oval tasarıma sahip olan bir parmak izi sensörünün bulunması bekleniyor. Ayrıca cihazda 3.5 mm’lik kulaklık girişine yer verilecekken, henüz resmi açıklama gelmiş olmasa da modelde USB Type-C bağlantısının bulunması bekleniyor.

Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi

Teknik detaylara bakacak olursak ise Galaxy M30 modelinin Exynos 7904 işlemcisinden gücünü alması bekleniyor. Bu işlemciye ek olarak ise 4 ve 6 GB Ram seçenekleri modele eşlik edecek. Depolama tarafında 64 / 128 GB hafıza seçeneklerini göreceğiz. Diğer yandan modelin 5000 mAh’lik büyük bir bataryası ile ön plana çıkması bekleniyor. Ayrıca modelin Full HD+ çözünürlüklü ekranı bulunması bekleniyor. Cihazın yakın zamanda Samsung tarafından resmileşmesi bekleniyor.  


Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?
Galaxy S10 için iki renk görüldü!Galaxy S10 için iki renk görüldü!
Seramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldüSeramik gövdeli Samsung Galaxy S10 Plus görüldü

PAYLAŞ